search
'Dexter', de seriemoordenaar uit de gelijknamige hitserie trouwde met zijn zus, hoe is het nu met hem?
Series / Featured

'Dexter', de seriemoordenaar uit de gelijknamige hitserie trouwde met zijn zus, hoe is het nu met hem?

Hoe is het nu met Michael Hall, de acteur die 'Dexter' zo indrukwekkend speelde?

De serie Dexter was zeer populair en liep van 2006 tot 2013. De hoofdrolspeler was de charismatische seriemoordenaar Dexter Morgan, die subliem werd gespeeld door acteur Michael C. Hall.

Dexter Morgan is een forensisch analist bij de politie van Miami die 's nachts als seriemoordenaar opereert. Hij is echter een seriemoordenaar met een moreel kompas, in zoverre dat hij alleen andere criminelen doodt. Zijn strijd tussen zijn drang om te doden en zijn verlangen naar een normaal leven is een intrigerend onderdeel van de serie.

Michael C. Hall


Na zijn succes in Dexter speelde Hall, die geboren werd op 1 februari 1971, in diverse toneelstukken zoals Hedwig and the Angry Inch. Hij was overigens al voor zijn rol als Dexter een bekende acteur door zijn rol als David Fisher in de succesvolle tv-serie Six Feet Under.

In 2010 onthulde hij dat hij leed aan de ziekte van Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Hij herstelde na succesvolle behandeling en keerde terug als Dexter.

Gescheiden


Hall is twee keer gescheiden, zijn laatste huwelijk was met actrice Jennifer Carpenter die in Dexter zijn zus, Debra Morgan speelde.



Kijk de serie op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen