Oktober op Netflix: de 8 meest verrassende series die je niet mag missen

Oktober is op Netflix rijk aan allerlei spannende thrillers, intense drama en spraakmakende documentaires.

Glenn Walsh, 27-09-2023 08:00

Netflix zet in oktober weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de acht grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

True Blood (seizoen 1-7)


Verschijnt op: Zondag 1 oktober
Genre: Drama / Fantasy / Mysterie
Kijk op: Netflix

Synopsis: In een toekomst waarin vampiers tussen mensen leven, wordt het leven van een telepathische serveerster overhoop gegooid als ze een interessante vreemde ontmoet tijdens het werk.
The Walking Dead (seizoen 11 - aflevering 17-24)


Verschijnt op: Maandag 2 oktober
Genre: Drama / Horror / Thriller
Kijk op: Netflix

Synopsis: In deze onheilspellende serie ontwaakt Sheriff Rick Grimes uit een coma in een verlaten ziekenhuis om erachter te komen dat de wereld zoals hij die kende niet meer bestaat en wordt noodgedwongen de leider van een groep overlevenden die proberen te overleven.
Beckham (seizoen 1)


Verschijnt op: Woensdag 4 oktober
Genre: Documentaire / Biografie / Sport
Kijk op: Netflix

Synopsis: Deze docuserie met nooit eerder vertoond beeldmateriaal volgt de razendsnelle opkomst van David Beckham, van een bescheiden start tot wereldberoemd voetballer.
Lupin (seizoen 3)


Verschijnt op: Donderdag 5 oktober
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.
The Fall of the House of Usher (seizoen 1)


Verschijnt op: Donderdag 12 oktober
Genre: Drama / Horror
Kijk op: Netflix

Synopsis: Om hun fortuin en toekomst veilig te stellen, bouwen een meedogenloze broer en zus een familiedynastie op die instort als hun erfgenamen een voor een op mysterieuze wijze sterven.
I Woke Up a Vampire (seizoen 1)


Verschijnt op: Dinsdag 17 oktober
Genre: Komedie / Familie / Fantasy
Kijk op: Netflix

Synopsis: Carmie ontdekt op haar dertiende verjaardag dat ze eigenlijk half mens, half vampier is… en dat mythische krachten de middelbare school veel ingewikkelder maken.
Bodies (seizoen 1)


Verschijnt op: Donderdag 19 oktober
Genre: Misdaad / Drama / Geschiedenis
Kijk op: Netflix

Synopsis: Vier detectives. Vier tijdlijnen. Eén lichaam. Om de toekomst van Groot-Brittanië te redden, moeten ze eerst de moord oplossen die de loop van de geschiedenis heeft veranderd.
Life on Our Planet (seizoen 1)


Verschijnt op: Woensdag 25 oktober
Genre: Documentaire
Kijk op: Netflix

Synopsis: De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende documentaireserie.Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Lees meer over: True Blood, The Walking Dead, Beckham, Lupin, The Fall of the House of Usher, I Woke Up a Vampire, Bodies, Life on Our Planet, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in