search
Trailer 'Rick & Morty' seizoen 7 moet het doen zonder controversiële acteur
Series / Trailer

Trailer 'Rick & Morty' seizoen 7 moet het doen zonder controversiële acteur

Met het vertrek van de stemacteur van Rick en Morty krijgt de serie een nieuwe sound.

Met het zevende seizoen van Rick and Morty, dat volgende maand zal uitkomen bij Adult Swim, breekt een nieuw tijdperk aan. De animatieserie moet het namelijk sinds dit jaar gaan doen zonder Justin Roiland, de originele inspreker van Rick en Morty.

De grappen en bizarre verhaallijnen lijken hetzelfde te zijn gebleven in de scifi-serie, maar zonder Roiland klinkt de serie toch ietsjes anders. De stemmen van de twee hoofdpersonen zijn ingesproken door soundalikes, waarvan de namen nog niet zijn onthuld.

Roiland vertrokken


Inspreker en mede-bedenker Justin Roiland is in januari 2023 ontslagen door Adult Swim nadat hij was beschuldigd van huiselijk geweld. De aanklacht werd in maart geseponeerd door het kantoor van de Orange County District Attorney.



Na het vertrek van Roiland kondigde Adult Swim aan de stemmen te gaan vervangen door soundalikes. De nieuwe stemmen zijn nu te horen in de trailer en zijn vanaf nu de nieuwe vertolkers van het meest vreemde grootvader-kleinzoonduo van het hele multiversum.

Inhoud seizoen 7


Adult Swim kondigde aan over het nieuwe seizoen: "Rick en Morty zijn terug en klinken meer als zichzelf dan ooit. Het is seizoen zeven en de mogelijkheden zijn eindeloos: wat is er met Jerry? EVIL Summer?! En gaat ze ooit terug naar de middelbare school?! Misschien niet!"



De aankondiging sloot af: "Maar laten we het uitzoeken! Er is waarschijnlijk minder pis dan vorig seizoen. Rick and Morty, 100 jaar! Of in ieder geval tot seizoen 10!"

Release


Rick and Morty seizoen 7 gaat op 15 oktober in première bij Adult Swim. Bekijk eerdere seizoenen van de animatieserie bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen