Sam krijgt er een broertje bij in 'Game of Thrones'

Sam een broertje bij in 'Game of Thrones'

Freddie Stroma gaat de rol spelen van Dickon Tarly.

Michelle Iwema, 6 september 2015 13:00

Er komt een nieuwe Tarly bij in het zesde seizoen van Game of Thrones. Freddie Stroma zal de rol van Dickon Tarly gaan spelen, de jongere broer van Sam.
Er is niet veel bekend over de broer van Sam in de boeken van George R.R. Martin tot nu toe. Enige dat we weten is dat hij Dickon Tarly heet en het jongere en fysiek meer capabele broertje is van Samwell. Sam zagen we voor het laatst eind seizoen 5 toen hij Castle Black verliet met Gilly om in Oldtown te gaan studeren voor maester. Ook de vader van de broers, Lord Randyll Tarly, is in de serie nog niet geïntroduceerd.

Stroma is niet het enige nieuwe gezicht in het zesde seizoen van de HBO- serie. Ook Ian McShane, Pilou Asbæk en Max von Sydow zullen hun opwachting maken. Stroma was eerder te zien in UnREAL. Dit kreeg net een tweede seizoen, maar er was nog niks afgesproken met de acteur om zijn rol als de love interest van de hoofdpersoon hierin te herhalen. De acteur is verder bekend van zijn rol in de laatste drie Harry Potter- films.


Bron: Variety

Lees meer over: Game of Thrones, Sam broer, Freddie Stroma, Dickon Tarly, seizoen zes GOT, GOT, Castle Black, Tilly, Harry Potter

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws