Koen Kardashian vecht tegen drugsverslaving in Prime-docu 'Koen Aandachtsjunk'

De Nederlandse presentator zet alles op alles om over zijn verslaving heen te komen.

Mitchell van Vuren, 27-09-2023 06:39

Lange tijd heeft Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian, geworsteld met zijn drugsverslaving. Nu brengt hij het ongefilterde verhaal naar buiten in de driedelige Prime-serie Koen Aandachtsjunk.
Koen Kardashian is vooral bekend geworden van zijn werk voor MTV Nederland en Vlaanderen, waar hij programma's presenteerde zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Meekijken met….

Inhoud van de serie

Prime Video beschrijft de documentaire als volgt: "Verlies jezelf in de wereld van influencer en socialite Koen Pieter van Dijk, die voor de tweede keer de strijd aangaat met een verwoestende crackverslaving. Wil hij slagen, dan zal hij niet alleen de confrontatie aan moeten gaan met zichzelf, maar ook met zijn verleden."

De omschrijving gaat verder: "En in de glamourwereld waarin hij verkeert, ligt verleiding continu op de loer. Dit rauwe portret toont het echte verhaal achter de glamourplaatjes op social media. Is het mogelijk om jezelf opnieuw uit te vinden als je iedereen mee laat kijken?"

Documentaire

Regisseur Wouter Vogel volgde Koen op de voet en toont in de serie het ware leven van de presentator, die na een slopende revalidatiepoging zijn leven probeert op te pakken vanuit zijn ouderlijk huis.


Tegelijkertijd worstelt hij met schulden, vriendschappen en het vinden van de juiste therapie. Op het zonnige Ibiza verkent hij alternatieve therapieën, zoals reiki en truffels, en thuis besluit hij het ultieme doel te stellen voor zichzelf: de marathon van Rotterdam lopen.

Release

Koen Aandachtsjunk wordt vanaf zondag 8 oktober uitgezonden. De serie trapt af met één aflevering, vervolgens zal wekelijks een nieuwe aflevering uitkomen bij Prime Video.

Lees meer over: koen kardashian, koen pieter van dijk, koen aandachtsjunk, prime video, docu, documentaire, drugsverslaving, crack

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in