Eva Crutzens 'BODEM' belooft dé dramaserie van 2024 te worden

Cat, het personage van Crutzen, is niet vies van een hoop drama en chaos in haar leven.

Mitchell van Vuren, 27-09-2023 07:17

Deze week stond de bezoekers van het Nederlands Film Festival (NFF) een grote verrassing te wachten. De nieuwe komische dramaserie van Eva Crutzen BODEM werd daar namelijk gepresenteerd over de perikelen van een chaotische vrijgezel.
BNNVARA produceerde de serie en heeft toegezegd dat het komediedrama in 2024 zal worden uitgezonden. De serie zal in totaal bestaan uit zes afleveringen.

Verhaal

BODEM werd aangekondigd als een 'rauwe, komische en vernieuwende' dramaserie, maar veel over het exacte plot wilden de makers nog niet loslaten.


Het hoofdpersonage Cat, gespeeld door Eva Crutzen, staat echter alvast in de schijnwerpers. Cat leeft een vrijgezellenleven vol chaos en destructie, terwijl de wereld om haar heen voortdendert. Haar eigen wereld komt echter abrupt tot stilstand, wat tot unieke en humoristische situaties leidt.

Cast

Naast Eva Crutzen zelf, zullen ook andere bekende acteurs en actrices het scherm delen met haar. Meral Polat, bekend van haar rol in De Luizenmoeder, neemt de rol van Jana op zich, Cat's beste vriendin. Ook zullen Marieke Heebink (Rampvlucht) en Leopold Witte (Gooische Vrouwen) de rollen van haar ouders vertolken.


Een exacte releasedatum voor BODEM is helaas nog niet bekendgemaakt.

Lees meer over: bodem, eva crutzen, cat, nff, trailer, serie, bnnvara, npo, npo start

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in