search
Eva Crutzens 'BODEM' belooft dé dramaserie van 2024 te worden
Series / Trailer

Eva Crutzens 'BODEM' belooft dé dramaserie van 2024 te worden

Cat, het personage van Crutzen, is niet vies van een hoop drama en chaos in haar leven.

Deze week stond de bezoekers van het Nederlands Film Festival (NFF) een grote verrassing te wachten. De nieuwe komische dramaserie van Eva Crutzen BODEM werd daar namelijk gepresenteerd over de perikelen van een chaotische vrijgezel.

BNNVARA produceerde de serie en heeft toegezegd dat het komediedrama in 2024 zal worden uitgezonden. De serie zal in totaal bestaan uit zes afleveringen.

Verhaal


BODEM werd aangekondigd als een 'rauwe, komische en vernieuwende' dramaserie, maar veel over het exacte plot wilden de makers nog niet loslaten.

Bekijk op instagram

Het hoofdpersonage Cat, gespeeld door Eva Crutzen, staat echter alvast in de schijnwerpers. Cat leeft een vrijgezellenleven vol chaos en destructie, terwijl de wereld om haar heen voortdendert. Haar eigen wereld komt echter abrupt tot stilstand, wat tot unieke en humoristische situaties leidt.

Cast


Naast Eva Crutzen zelf, zullen ook andere bekende acteurs en actrices het scherm delen met haar. Meral Polat, bekend van haar rol in De Luizenmoeder, neemt de rol van Jana op zich, Cat's beste vriendin. Ook zullen Marieke Heebink (Rampvlucht) en Leopold Witte (Gooische Vrouwen) de rollen van haar ouders vertolken.



Een exacte releasedatum voor BODEM is helaas nog niet bekendgemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen