search
Netflix onthult dikke trailer 'Tomb Raider: The Legend of Lara Croft'
Series / Trailer

Netflix onthult dikke trailer 'Tomb Raider: The Legend of Lara Croft'

Volgend jaar wordt een mooi jaar voor anime-fans die lid zijn van Netflix.

We wisten al dat Netflix werkte aan een nieuwe anime-serie gebaseerd op de gamereeks Tomb Raider, maar nu hebben we ook een eerste trailer voor jullie!

In de trailer wordt bekendgemaakt dat de serie ergens in 2024 verschijnt, en zien we dat Lara Croft ook in animatievorm keihard kont schopt.

Veel anime of komst


Door het succes van anime-series gebaseerd op games zoals Castlevania en Cyberpunk, krijgen we de komende jaren nog veel meer verfilmingen van dergelijke franchises voor de kiezen.

Legendary Television en Crystal Dynamics werken al sinds 2021 aan de serie, en als we de eerste beelden mogen geloven, belooft al die tijd de moeite waard te zijn.

Herkenbare stijl


De animatiestijl doet je wellicht denken aan Castlevania en dat is logisch: de animatie werd namelijk ook geproduceerd door Powerhouse Animation.



Een concrete releasedatum is dus nog niet bekend, maar het zal fans geruststellen dat de serie in elk geval in 2024 arriveert.

Peggy Carter is Lara Croft


Over de stemmencast weten we wel een hoop. Zo horen we Hayley Atwell (Mission: Impossible 7) als Lara Croft, Allen Maldonado als Zip en Earl Baylon als het personage Jonah Maiava (tevens uit de games).

Bekijk hierboven de eerste beelden van Tomb Raider: The Legend of Lara Croft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen