Prime Video kondigt oktober line-up aan: 5 nieuwe series en afleveringen

In oktober gaat Prime vrolijk door met de bekende hits en zie je aangrijpende documentaires.

Glenn Walsh, 28-09-2023 08:24

Prime Video zet in oktober weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

The Continental: From the World of John Wick (seizoen 1 - aflevering 3)


Verschijnt op: Vrijdag 6 oktober
Genre: Actie / Misdaad / Thriller
Kijk op: Prime Video

Synopsis: The Continental onthult de gewelddadige oorsprong van het iconische hotel voor huurmoordenaars in de wereld van John Wick. De serie speelt zich af in de jaren 70 in New York en volgt Winston Scott, die een team rekruteert om te vechten tegen een enorm complot dat is ontketend toen zijn broer het Continental aanviel. Een heftig actiedrama over de botsing tussen familieliefde, het lot en wraak.
The Wheel of Time (seizoen 2 - aflevering 7)


Verschijnt op: Vrijdag 6 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren.
Gen V (seizoen 1 - aflevering 4-7)


Verschijnt op: Vrijdag 6, 13, 20, 27
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Uit de wereld van The Boys is hier Gen V, een spannende nieuwe serie die zich afspeelt op een superheldenschool. De studenten zoeken hun morele grenzen op terwijl ze strijden om de nummer één van de school te worden en bij de Seven te komen, het elite-superheldenteam van Vought International. Als de duistere geheimen van de school onthuld worden, moeten ze kiezen wat voor helden ze willen worden.
Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

6 oktober: Wold Like Me (seizoen 2) - Komedie / Drama / Fantasy - Iedereen heeft wel een rugzak bij zich in een nieuwe relatie, zo ook Gary en Mary. Als Mary opeens in aanvaring komt met Gary en zijn 12-jarige dochter, Emma, wijst alles erop dat ze voor elkaar bestemd zijn. Maar als hun relatie hechter wordt, maken Mary en Gary zich steeds meer zorgen dat hun beider rugzak hen uiteen zal drijven.

8, 15, 22 oktober: Koen Aandachtsjunk (seizoen 1 - aflevering 1-3) - Documentaire - Stap in de wereld van influencer Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, die voor de tweede keer de strijd aangaat met een verwoestende crackverslaving die bijna een einde aan zijn leven maakte. Wil hij slagen, dan zal hij de confrontatie aan moeten gaan met zichzelf en zijn verleden.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Lees meer over: The Continental, Wolf Like Me, The Wheel of Time, Gen V, Koen Aandachtsjunk, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix