search
Netflix verwijdert binnenkort een van de beste gevangenisfilms uit hun aanbod
Films / Nieuws

Netflix verwijdert binnenkort een van de beste gevangenisfilms uit hun aanbod

In 2008 kwam de bikkelharde film 'Felon' naar onze schermen. Hij is te streamen op Netflix, alleen zal dat niet meer voor lang zijn, kijk de film nog snel voor hij uit het aanbod van de streamer verdwijnt.

Tot en met zaterdag 30 september kan je de film, van regisseur Ric Roman Waugh, nog bekijken bij Netflix.

Veranderen om te overleven


Wanneer een brave familievader met een veelbelovende toekomst per ongeluk uit zelfverdediging een inbreker bij zijn huis doodt, verliest hij alles wat hij heeft.

Veroordeeld voor onvrijwillige doodslag, moet hij de komende drie jaar doorbrengen in een zwaarbewaakte gevangenis waar de regels van de normale maatschappij niet langer gelden. Om te overleven zal hij moeten veranderen en zich meedogenloos moeten opstellen.

Achter de film


Regisseur Waugh is niet alleen bekend van deze grote film, ook staan films als Snitch en Angel Has Fallen op zijn naam.



De cast van de film bestaat onder meer uit Stephen Dorff, Marisol Nichols, Johnny Lewis, Anne Archer, Larnell Stovall en Val Kilmer.

Een van de beste in zijn genre


De film scoort een mooie 7.4/10 bij IMDb. "De plot breidt zich uit en wordt complexer naarmate het verhaal vordert, en de dramatische spanning neemt toe.", aldus een van de critici op Rotten Tomatoes. Daar scoort de film gemiddeld 71%.



Nog een paar dagen


Deze keiharde gevangenisfilm is het waard om nog snel een keer te streamen. Grijp dan je kans en kijk Felon snel nog bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen