Splinternieuw seizoen van 'True Detective' met opvallende hoofdrolspeler krijgt ijzige trailer

Kan het vierde seizoen van True Detective net zo shinen als het debuutseizoen en seizoen drie?

Bram de Groot, 29-09-2023 00:30

In 2014 startte met True Detective misschien wel de beste misdaadserie ooit gemaakt. Met schrijver/bedenker Nic Pizzolatto aan het roer en met ijzersterke rollen voor Matthew McConaughey en Woody Harrelson was het eerste seizoen een dikke must-see.
Het tweede seizoen met Colin Farrell, Rachel McAdams en Taylor Kitsch bleek juist een zware tegenvaller en daarna duurde het enkele jaren voordat een derde seizoen verscheen. Met onder andere Mahershala Ali was dat seizoen opnieuw erg goed.

Seizoen 4: Night Country

Het vierde seizoen laat ook lang op zich wachten sinds de release van het derde in 2019. Dit keer heeft Jodie Foster - zo vaak speelt ze niet meer in films en series - een van de hoofdrollen.

Dit seizoen krijgt ook een subtitel en heet True Detective: Night Country en heeft ook een belangrijke rol van Kali Reis, een professioneel bokser en bekend uit de films Catch the Fair One en Black Flies.

Teaser #2

Na een eerdere teaser trailer zo'n vijf maanden geleden is er nu een tweede teaser. Het nieuwe seizoen moet in januari op HBO Max in première gaan.


De tekst onder de video op YouTube luidt "De antwoorden liggen diep begraven in de ijskoude duisternis." Dit geeft al zo'n beetje aan onder welke omstandigheden Night Country zich gaat afspelen. Je ziet de eerdere seizoenen van True Detective gewoon nog op HBO Max.Lees meer over: true detective, hbo max, jodie foster, night country

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in