Dit is wanneer we 'True Detective' seizoen 4 kunnen verwachten

Het heeft allemaal wat langer geduurd dan verwacht, maar er is eindelijk een datum in zicht.

Glenn Walsh, 02-09-2023 08:38

Het allernieuwste seizoen van de anthologieserie True Detective is aanstaande en HBO komt eindelijk met meer duidelijk wanneer het uitkomt. We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten.
Eerder werd bekend dat het vierde seizoen, genaamd Night Country, nog dit jaar te streamen zou zijn. Echter heeft ook deze serie door alle stakingen vertraging opgelopen, maar in januari 2024 is het nieuwe seizoen te streamen.

Bekende gezichten in Alaska

Als de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, raken de acht mannen die het Tsalal Arctic onderzoeksstation bemannen plotseling vermist, zonder ook maar één spoor achter te laten. Het is aan twee detectives om dit op te lossen.

De taak is aan Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) om de mannen te vinden, terwijl ze hun eigen verleden en de donkere waarheid onder het arctische ijs moeten confronteren.

Elk seizoen wat anders

True Detective is onder de fans zeer gewaardeerd. Met name het eerste seizoen wordt door velen beschouwd als het beste. Seizoen twee werd aanzienlijk minder gewaardeerd, maar seizoen drie was volgens fans en critici weer helemaal top.


Nu nog afwachten hoe het vierde seizoen zal zijn. Kijk alle afleveringen van True Detective op HBO Max.
Lees meer over: True Detective, Night Country, Jodie Foster, Kali Reis, HBO, HBO Max, Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in