search
Bikkelharde superheldenserie hoopt op meer spin-offs
Series / Nieuws

Bikkelharde superheldenserie hoopt op meer spin-offs

De maker van deze superheldenserie hoopt dat Amazon hen de kans geeft om meer spin-offs te maken.

De laatste tijd zijn spin-offs een grote trend rondom series. Heel veel populaire series krijgen een spannende spin-off over een interessant personage of over hetzelfde thema. Het is alleen altijd de vraag of de spin-off net zo goed aan zal slaan als de originele serie.

Het duurt helemaal niet zo lang meer voordat seizoen 2 van de bikkelharde superheldenserie Invincible in première gaat. Fans hebben hier 2 jaar op gewacht, maar zijn ondertussen wel getrakteerd met een leuke spin-off.

Nog meer spin-offs?


De speciale aflevering over Atom Eve was een fantastisch cadeau voor alle enthousiaste fans. De aflevering hint naar gebeurtenissen in seizoen 2, zonder al te veel weg te geven.



Invincible-maker Robert Kirkman hoopt dat hij in de toekomst meer mogelijkheden krijgt om meer afleveringen zoals deze te maken. Volgens hem was het een nogal "ongebruikelijk" idee, maar "voegt het veel toe aan de hele serie".

Een tweede kans


Kirkman liet aan IGN weten dat hij "erg dankbaar is dat ze deze hebben mogen maken" en dat hij hoopt "dat [ze] er nog meer kunnen doen".

Bekijk hieronder de trailer van de Atom Eve special en stream Invincible op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen