search
De brandende vraag: Is Homelander uit 'The Boys' sterker dan die andere onverslaanbare maffe superheld?
Series / Nieuws

De brandende vraag: Is Homelander uit 'The Boys' sterker dan die andere onverslaanbare maffe superheld?

Welk persoage is het beter? Fans hebben heftige discussies op Reddit.

De twee grootste superheldenseries: The Boys en Invincible. Iedereen heeft een favoriet en een mening over welke superheld het beste is. De Ik ben beter-speech van Homelander is iconisch, maar houdt deze nog wel stand als hij tegenover Omni-Man staat?

De overeenkomsten tussen The Boys’ Homelander en Invincible’s Omni-Man zijn niet te ontkennen. Beide superhelden delen de krachten van Superman en geven een verwarde versie van deze held.

Een heftig gevecht


De vraag is niet wie zou winnen in een gevecht; dat is weer een hele andere vraag, maar juist welk personage beter is. Deze vraag heeft voor een heftig debat gezorgd op Reddit.



Als er alleen naar strips gekeken wordt, vinden de meeste fans dat Omni-Man beter is. Vooral ook omdat er nog maar één seizoen van Invincible uit is, waardoor het lastig is om het volledige verhaal van Omni-Man te beoordelen.

Alleen kijkend naar de serie


Homelander lijkt de favoriet als er alleen naar de series gekeken wordt. Hij geeft namelijk een cynische kijk op superhelden. Bovendien houden fans van zijn complexiteit als personage en zijn onzekerheden en instabiliteit worden duidelijk benadrukt.

Een tweede kans


Omni-Man heeft nu dus de strijd verloren, maar wie weet kan seizoen 2 van Invincible alles omgooien.

Bekijk hieronder de trailer en stream Invincible en The Boys op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen