Victoria Beckham nog altijd witheet over depressie van man David. Vanaf 4 oktober is 'Beckham' te zien op Netflix

De docuserie 'Beckham' is vanaf 4 oktober te zien op Netflix.

Bas de Kramer, 03-10-2023 00:15

Vanaf 4 oktober is de vierdelige documentaireserie Beckham te zien op Netflix. In de serie wordt oud-profvoetballer David Beckham en zijn familie op de voet gevolgd.
Zijn relatie met Victoria Beckham vervult natuurlijk een prominente rol in zijn leven. In het begin moest het geheim blijven en spraken ze af in parkeergarages. Ook David's moeder zou in het begin geen fan zijn geweest van de relatie. Voetbal stond op de eerste plek. Toen hij Victoria ontmoette was dat opeens niet meer het geval."

Depressie

Ook zien we Victoria Beckham aan het woord over de de depressie die David Beckham doormaakte na zijn rode kaart voor Engeland tegen Argentinië op het Wereldkampioenschap voetbal van 1998.

Beckham werd tijdelijk DE zondebok van het Engelse elftal en Victoria is daar nog steeds boos over. "Ik bedoel, de absolute haat, het publieke pesten, bereikte een ander niveau. Hij was depressief, absoluut depressief.

Ik wil deze mensen nog steeds vermoorden. Glenn Hoddle, de bondscoach van destijds, deed niets om David te beschermen. Hoe oud was David? 23? Je bent een kind van 23, en Glenn Hoddle was een volwassene. Nou ja, ik zou hem eigenlijk niet eens een man noemen. Hij was een ouder persoon."Kijken

Stevige teksten dus van zijn vrouw Victoria. Benieuwd geworden naar de rest van de docu? Kijk deze vanaf 4 oktober op Netflix.

Lees meer over: david beckham, victoria beckham, beckham, glen hoddle, netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in