Onthulling in laatste aflevering 'The Office' zorgde voor grote schok bij cast

Het team achter de serie heeft er alles aan gedaan om de laatste dag van 'The Office' onvergetelijk te maken.

Nina Beerendonk, 02-10-2023 16:36

Als een serie zo groot en geliefd is als The Office, is het lastig om een goed einde te maken aan het verhaal. Uiteraard is het onmogelijk om een einde te bedenken waar iedereen blij van wordt, maar iedereen in het team van de serie heeft duidelijk zijn uiterste best gedaan om er iets speciaals van te maken.
In de finale zat in ieder geval één verrassing voor de fans die iedere fout goed had kunnen maken. Steve Carell speelde het geliefde personage Michael Scott vanaf de allereerste aflevering tot aan de finale van seizoen 7. In de laatste aflevering kwam hij terug om afscheid te nemen.

Geheim

Als je de aflevering gezien hebt, wist je dat natuurlijk al. Maar wat je misschien nog niet wist over deze comeback, is dat deze net zo zorgvuldig verborgen werd gehouden voor de cast en crew die die dag op de set werkten als voor de kijkers.

Carell deelde in een interview met E! News dat slechts een klein aantal mensen het voorrecht had om van tevoren van zijn terugkeer af te weten. "Ik heb het gevoel dat al mijn kinderen zijn opgegroeid en daarna met elkaar zijn getrouwd. Het is de droom van elke ouder", luidt de laatste regel van Michael Scott.

Repetities

Tijdens de repetities werden de regels van Scott door iemand anders voorgelezen of overgeslagen. De meeste van zijn zinnen gingen naar Creed, die al bekend stond als excentriek. Dit was een bijzonder slimme manier om de verrassing van Carells comeback te verbergen, want het was niet al te onlogisch als de zinnen uit zijn mond zouden komen.


Natuurlijk was dit de perfecte manier om de serie af te sluiten, en dit ongemakkelijke maar toch mooie moment zal voor altijd in de harten van The Office-fans gegrift staan. Bekijk de serie op Netflix, Prime Video,HBO Max of SkyShowtime.
Lees meer over: The Office, Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski, HBO Max, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in