Marvel Studios lijkt grote plannen te hebben met de nieuwste serie op Dinsey+

Krijgt Loki een derde seizoen? Uitvoerend producent Kevin Wright vertelt je er meer over!

Niels Arts, 04-10-2023 11:43

Het tweede seizoen van de Marvel-serie Loki is nog niet begonnen, of er wordt al over een derde seizoen gepraat. Maar gaat dat er wel komen?
Loki is altijd al een geliefd personage geweest in het Marvel-universum, en sinds zijn eigen serie is hij alleen maar populairder geworden. Fans kunnen voorlopig nog geen genoeg van hem krijgen, maar gelukkig hoeft dat ook niet.

Loki seizoen 3

Deze week, op 6 oktober om precies te zijn, gaat Loki seizoen 2 van start. Daar is al veel over gezegd, en wordt al een tijdje door veel fans naar uitgekeken. Maar blijft het bij dit tweede seizoen, dat wederom uit slechts zes afleveringen bestaat?

Comic Book sprak onlangs met Kevin Wright, de uitvoerend producent van Loki. Blijkbaar wordt de toekomst van Loki nog steeds besproken bij Marvel:

"We denken er zeker over na hoe we de basisverhalen van TVA en Loki kunnen blijven vertellen. Wat ik zou zeggen is dat seizoen 1 en seizoen 2 altijd zijn opgevat als twee hoofdstukken van hetzelfde boek. We willen dit boek afsluiten en ik denk dat er nog veel meer boeken op de plank staan."


Toekomst van Loki

Dat er een tweede seizoen nodig was om één verhaal te vertellen, dat wisten ze bij Marvel dus al vanaf het begin. Na het komende tweede seizoen is er echter nog genoeg ruimte voor meer verhaalvertelling rondom het personage Loki.

De kans is dus zeer aanwezig dat we meer Loki te zien krijgen, zolang de fans er maar naar blijven kijken natuurlijk. Om te beginnen kan dat deze vrijdag weer, met seizoen 2 op Disney Plus.
Lees meer over: Loki, Marvel, seizoen 3, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in