search
Scifi-thriller weet groots te scoren bij Netflix
Films / Nieuws

Scifi-thriller weet groots te scoren bij Netflix

De spannende thriller 'Infinite' is pas net te zien op Netflix en dat is terug te zien. Hij staat namelijk op de tweede plaats in de Top 10 van de streamer.

Als je de 1 uur en 46 minuten durende scifi-thriller van regisseur Antoine Fuqua nog niet hebt gezien, is het zeker aan te raden om deze te streamen bij Netflix.

Regisseur Fuqua is een grote bekende in de filmwereld. Onder zijn werk zien we onder meer alle The Equalizer-films, Shooter, Training Day en Tears of the Sun.

Synopsis


The Infinite is een groep van vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd. Om een kwaadaardige schurk uit te schakelen, hebben ze de hulp nodig van een man die ogenschijnlijk aan schizofrenie lijdt.

Geleidelijk aan komt hij er echter achter dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen van vorige levens zijn.

Cast


In de film zien we onder meer Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Dylan O'Brien, Jason Mantzoukas, Toby Jones en Sophie Cookson.Gematigde scores


Bij MovieMeter pakt de film een score van 2.61/5. Een van de kijkers vertelt, "Hollywood actiefilm met een leuke SF-achtige insteek rond het idee van reïncarnatie. Actie bij momenten over the top, maar so be it. Haalt nog niet het overdreven niveau van een James Bond of een recente Too Fast And The Furious."

Op Rotten Tomatoes scoort de film een pijnlijke 26% gemiddeld. "'Infinite' heeft alle elementen die je in vrijwel elke actiefilm aantreft. Het slaat net de plank mis door niet all-in te gaan en de kijker volledig onder te dompelen in het reïncarnatieconcept.", aldus een van de critici.Op Netflix


Wil je de film een kans geven, dan kun je dat doen door deze te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen