search
Schokkende 'Warrior Nun'-update op X - Twitter door maker Simon Barry
Series / Nieuws

Schokkende 'Warrior Nun'-update op X - Twitter door maker Simon Barry

De Halo Bearers kregen een wel heel onverwacht bericht voor hun kiezen.

Warrior Nun moet wel de meest toegewijde fans ooit hebben. De Halo Bearers, zoals ze ook wel bekend staan, hebben eigenhandig de serie gered nadat Netflix deze onverwacht cancelde.

Geen zee leek te hoog, en de Twitter-actie, de petitie en de billboards leidden tot het gewenste resultaat. Er zijn namelijk plannen voor een filmtrilogie, en de teller op de website is weer actief.

Niet betrokken


Een beter bericht kun je je als Halo Bearer niet wensen lijkt het wel. Maker Simon Barry kwam echter met een Tweet waarbij menigeen met de oren stond te klapperen. Hij blijkt namelijk op geen enkele manier bij het project betrokken.

Barry: "Ik ben op geen enkele manier betrokken bij het project, en weet dus niet wat er aangekondigd gaat worden. Ik maak geen onderdeel uit van de producenten, evenmin ben ik ingehuurd om te schrijven of om te regisseren". De fans waren om begrijpelijke redenen niet blij, aangezien Barry over het algemeen wordt gezien als degene die de serie zo succesvol maakte. Het feit dat hij niet bij de films betrokken is maakt de Halo Bearers met zorg uitkijken naar de nieuwste aankondiging.

Je kunt Warrior Nun streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen