search
Zo zag je David Beckham nog niet eerder: Netflix geeft flink wat prijs
Series / Nieuws

Zo zag je David Beckham nog niet eerder: Netflix geeft flink wat prijs

Net wanneer je denkt alles over hem te weten komt er toch iets onverwachts aan het licht.

De ex-profvoetballer David Beckham en zijn vrouw Victoria hebben nooit bekend gestaan als publiciteitsschuw. In de nieuwe Netflix-docuserie zien we "Posh and Becks" nogmaals van dichtbij.

Zo komt Beckhams gewoonte om veel te veel geld uit te geven aan bod, waar hij uithing toen Victoria over haar zwangerschap vertelde en de vermeende relatie met de Nederlandse Rebecca Loos.

BMW3


Toen Beckham pas begon met voetballen was zijn uitgavenpatroon behoorlijk extravagant. Wanneer hij op vrijdag uitbetaald kreeg dan was alles een week later alweer op. Het ging hier voornamelijk om luxe-artikelen, merkkleding en zo kocht hij zelfs een BMW. Gezien zijn jonge leeftijd was dit niet zo verwonderlijk, en zijn financiën hebben er duidelijk niet onder geleden.

Zwangerschap


Toen Victoria in 1998 zwanger was van hun oudste zoon Brooklyn, zat Beckham in Frankrijk voor het wereldkampioenschap. De volgende dag moest hij de inmiddels beruchte wedstrijd tegen Argentinië spelen. Victoria zat in New York en stond er niet genoeg bij stil dat de timing niet ideaal was.

Huwelijkscrisis


Ook de vermeende relatie met Rebecca Loos kwam aan bod. Loos werkte een tijdje als Beckhams PA en tolk toen hij naar Spanje kwam om voor Real Madrid te spelen. Volgens haar hadden de twee een verhouding gehad, en deze zou vier maanden geduurd hebben. Beckham heeft dit altijd ontkend maar in de documentaire wordt duidelijk dat het een zware huwelijkscrisis was.

Kijk Beckham op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen