search

Ons nieuws van zaterdag 7 oktober 2023

Horrorfilm en Amazon Original scoort gigantisch bij Prime Video
Films / Nieuws

Horrorfilm en Amazon Original scoort gigantisch bij Prime Video

De horrorfilm 'Totally Killer' is sinds 6 oktober te zien en neemt gelijk de koppositie over bij Prime Video.

De R-rated film duurt 1 uur en 46 minuten en trekt al rap een hoop bekijks. Stream de nieuwe koploper van de Top 10 nu bij Prime Video.

Regisseur Nahnatchka Khan heeft eerder afleveringen geregisseerd van onder meer Fresh Off the Boat en Young Rock. Na meerdere tv-films is dit voor haar de eerste speelfilm op haar naam.

In de film


We zien in deze film Kiernan Shipka, Olivia Holt, Charlie Gillespie, Lochlyn Munro, Liana Liberato en Kelcey Mawema.

Terug in de tijd


Nadat de vrienden van Jamie's moeder op Halloween zijn vermoord door de 'Sweet Sixteen Killer', reist ze per ongeluk terug in de tijd naar 1987.

Hier werkt ze samen met haar moeder om de jonge potentiële moordenaar te stoppen en terug te keren naar haar tijdlijn voordat ze voor altijd in het verleden vastzit. .



Goede reacties


De film staat momenteel op een nette 6.8/10 bij IMDb. Op Rotten Tomatoes scoort de film gemiddeld 84%. Een van de critici zegt, "'Totally Killer' wordt beoordeeld volgens een pass/fail-systeem en verdient ruimschoots een voldoende. Het is ook een perfecte manier voor slasher-fans om in de juiste gemoedstoestand te komen voor een maand lang Halloween vieren."

"De intelligente komedie en snauwende reacties werken, het geweld is brutaal en bloederig, en het mysterie is ingewikkeld genoeg om het intrigerend en niet al te voor de hand liggend te houden.", vertelt een van de andere critici.





Prime Video


Als we al deze woorden lezen, kunnen we wel concluderen dat je deze film een keer gezien moet hebben. Stream deze film bij Prime Video, zeker als je fan bent van een goede horrorfilm.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldig nieuws voor Netflix-hit 'Castlevania: Nocturne'
Series / Nieuws

Geweldig nieuws voor Netflix-hit 'Castlevania: Nocturne'

De spinoff van de geliefde animatieserie Castlevania doet het ontzettend goed op de streamingdienst.

Netflix heeft aangekondigd dat animatie-spinoff Castlevania: Nocturne een tweede seizoen krijgt.

Project 51 Productions en Powerhouse Animation zullen opnieuw zorgen voor de productie van de serie. Sam Deats en Adam Deats regisseren de nieuwe afleveringen.

Remix


Nocturne is gebaseerd op Konami's videogame Castlevania: Rondo of Blood (met een vleugje Castlevania: Symphony of the Night) en speelt zich af ten tijde van de Franse Revolutie.

We zien hoe Trevor Belmont en Sypha's afstammeling Richter Belmont dit keer vampiers opjaagt.

Nieuwe generatie


De stemmencast bestaat uit namen als Edward Bluemel (als Richter), Pixie Davis (als Maria Renard), Thuso Mbedu (als Annette), Nastassja Kinski (als Tera), Sydney James Harcourt (als Edouard) en Franka Potente (als Erzsebet Bathory).



Bedenker Clive Bradley en showrunner Kevin Kolde zeiden in een verklaring het volgende over het succes van Castlevania: Nocturne:

"Dank aan alle oude en nieuwe fans van Castlevania voor alle steun. We kunnen niet wachten om meer afleveringen te maken van Castlevania: Nocturne"

Regelrechte hit


Castlevania: Nocturne doet het zeker voor animatiebegrippen goed op Netflix. Zo stond de serie afgelopen week in de top 10 van Engelstalige series.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Only Murders In The Building'-ster was blij om gedood te worden
Series / Nieuws

Deze 'Only Murders In The Building'-ster was blij om gedood te worden

Een gestorven personage is niet per sé dood in de wereld van 'Only Murders In The Building'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kijkers van de Hulu-serie Only Murders in the Building waren wellicht verbaasd om Jane Lynch's personage Sazz Pataki schijnbaar te zien sterven in de seizoensfinale, de actrice zelf was dat echter niet.

Een bijzondere reactie


In een recent interview onthulde showrunner John Hoffman dat het idee om Pataki te laten sterven afkomstig was van uitvoerend producent Jess Rosenthal.

Het idee om een van de geliefde personages te laten sterven bracht de makers aanvankelijk in twijfel.

Ze vroegen zich af hoe Jane Lynch op dit idee zou reageren. Maar tot hun vreugde reageerde Lynch positief:

"Ik vind het geweldig," zei ze.

Dit betekent echter niet dat we afscheid moeten nemen van Sazz Pataki. Hoffman legt uit dat in Only Murders in the Building de overleden personages niet volledig verdwijnen, en dat biedt ruimte voor verdere verkenning van hun verhaallijnen.

Terugkerende slachtoffers


Het is niet ongebruikelijk voor Only Murders in the Building om personages na hun vermeende dood terug te brengen.

Zo zagen we in het derde seizoen de terugkeer van Ben Glenroy, gespeeld door Paul Rudd, die ondanks vergiftiging en een val in een liftschacht, in flashbacks en droomachtige scènes bleef terugkeren.



Wie is Sazz Pataki?


Sazz Pataki is een Hollywood-stuntvrouw die jarenlang diende als de stunt-double voor Charles Haden-Savage (Steve Martin), in de fictieve politieserie Brazzos.

Ondanks een ingewikkelde liefdesgeschiedenis met Charles bleef Sazz een trouwe vriend en bondgenoot.

Ze kwam regelmatig langs om Charles en zijn vrienden Oliver Putnam en Mabel Mora (gespeeld door respectievelijk Martin Short en Selena Gomez) te helpen bij het oplossen van moordmysteries.

Haar rol in het verhaal nam een schokkende wending toen ze in de seizoensfinale werd neergeschoten.

Een Spannend Vierde Seizoen


Only Murders in the Building blijft de kijkers boeien met zijn verhaallijnen en onverwachte wendingen.

Het succes van de serie heeft geleid tot de vernieuwing voor een vierde seizoen, dat volgend jaar wordt verwacht.

Fans kunnen dus uitkijken naar meer intrigerende verhalen en onthullingen in de toekomst van de show.



Only Murders In The Building is nu te streamen op Hulu en op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het einde van 'The Wheel of Time' seizoen 2 uitgelegd door showrunner
Series / Nieuws

Het einde van 'The Wheel of Time' seizoen 2 uitgelegd door showrunner

Moghedien gaat in seizoen 3 van 'The Wheel of Time' voor erg veel problemen zorgen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste aflevering van The Wheel of Time seizoen 2 verscheen afgelopen week op Prime Video. Showrunner Rafe Judkins heeft in een interview onthuld wat de aanwezigheid van Moghedien in de finale van seizoen 2 betekent voor het volgende seizoen.

De laatste scène in seizoen 2 van de fantasy-serie onthulde dat Ishamael alle Forsaken vrijgaf als een noodplan voor het geval Lanfear hem zou verraden. Dit bood ook een eerste blik op een nieuwe Forsaken, Moghedien, die is opgezet als een bedreiging voor de toekomst.

Gestoord op hun eigen manier


In een gesprek met Collider legde Judkins het belang uit van het einde van seizoen 2 en wat de aanwezigheid van Moghedien betekent voor seizoen 3: "Ik denk dat het publiek op een of andere gekke manier een beetje verdrietig zal zijn als ze Ishamael aan het einde van het seizoen zien vertrekken".

"Ik wil dat ze denken: "Hoe kan een Forsaken nou interessanter zijn dan deze twee?" En laat Moghedien dan binnenkomen om ons heel duidelijk en heel luid te verklaren: 'Je kunt maar beter aandacht besteden aan alle Forsaken die eraan komen, want ze zijn allemaal gestoord op hun eigen manier'. Ze zouden elk hun eigen cultstatus moeten ontwikkelen".

Nog maar het begin


"We zijn tijdens het filmen van seizoen 3 net zo geobsedeerd door Laia Costa, die Moghedien speelt, als we waren met Lanfear in seizoen 2", vervolgt Judkins. "Hopelijk begrijpt het publiek meteen uit de Moghedien/Lanfear-scène dat er veel problemen in het verschiet liggen voor al onze leads, en dat deze overwinning op de top van de toren nog maar het begin is van een zeer lange weg".



De onthulling dat Ishamael meerdere Forsaken heeft vrijgelaten voor zijn dood, betekent dat Rand en zijn vrienden het niet makkelijk gaan krijgen. Moghedien lijkt de belangrijkste Forsaken te zijn waarmee ze te maken zullen krijgen en haar inleidende scène geeft al aan hoe krachtig ze is.

Seizoen 3


Omdat seizoen 3 van The Wheel of Time al is bevestigd, zal het niet lang meer duren voordat het duidelijk wordt wat voor dreiging ze vormt. Bekijk de serie op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' komt direct met een publiekslieveling: "geweldige toevoeging"
Series / Nieuws

'Loki' komt direct met een publiekslieveling: "geweldige toevoeging"

De Marvel-serie Loki trapte deze week het seizoen 2 af en er is gelijk een opvallend personage.

Misschien wel de beste Marvel-serie van Marvel Studios en Disney+ in het Marvel Cinematic Universe is Loki. Het eerste seizoen over de broer van Thor was creatief en verrassend. Het tweede seizoen wordt ook sterk ontvangen.

De eerste aflevering van seizoen 2 heet "Ouroboros" en verscheen afgelopen donderdag. Fans zijn meteen dolenthousiast over een compleet nieuw personage in de MCU-serie.

Ouroboros


De titel van de aflevering verwijst naar dat nieuwe personage. Ouroboros wordt gespeeld door Ke Huy Quan, ook bekend van zijn rollen als Short Round in Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) en Data in The Goonies (1985).

Ouroboros alias O.B. is een technicus van de TVA, die werkt op de reparatie- en vooruitgangsafdeling. Het personage werd eerder omschreven als de "eigenzinnige reparateur". O.B. weet hoe hij elk stukje tech moet repareren en operationeel moet houden.

Fanfavoriet


Op X zijn er nu al heel wat reacties op Ouroboros verschenen en vele fans zien hem nu al als hun favoriet in het tweede seizoen. "De dynamiek is goed uitgelegd. Ik hoop dat we meer interactie tussen Ouroboros en Lokius zullen zien," schrijft iemand.



Maar zo zijn er meer reacties online te vinden. "Bescherm Ouroboros met man en macht," vindt iemand anders op X.

Meer reacties


Hieronder zie je nog een reeks reacties op de eerste aflevering en het personage Ouroboros. Er volgen nog vijf afleveringen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De grootste twist in seizoen 1 van 'Ahsoka' gaat impact hebben
Series / Nieuws

De grootste twist in seizoen 1 van 'Ahsoka' gaat impact hebben

Wat betekent deze onthulling voor eventuele toekomstige seizoenen van 'Ahsoka'?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Inmiddels zijn alle afleveringen van Ahsoka te streamen op Disney+. De laatste aflevering laat veel vragen onbeantwoord achter, maar er was ook één mega twist die kijkers aan het denken doet zetten.

De aflevering laat nog veel onduidelijk over Sabine Wren en of ze de Force-geest van Anakin Skywalker wel of niet zag. Naar het feit Sabine gevoelig was voor de Force werd al sinds het begin van Ahsoka gehint, hoewel al haar inspanningen tekortschoten tot aflevering 8.

Sabine


Nu Sabine zichzelf had opengesteld voor de Force, kon ze de aanwezigheid van Anakin Skywalker voelen. Het feit dat Sabine hem kan voelen, maar niet Ahsoka, is misschien wel een van de grootste twists in de serie, en zou een groot deel kunnen uitmaken van de verhaallijnen van beide personages.

Force-geesten zijn nog steeds een van de Star Wars-fenomenen die vrijwel niemand volledig begrijpt. Het is bekend dat Force-geesten kunnen verschijnen, met de levenden kunnen communiceren en de wereld om hen heen fysiek kunnen beïnvloeden.

Force-geesten


Force-geesten kunnen alleen verschijnen als ze zich aansluiten bij de lichte kant van de Force. Dat betekent dat Sith zich niet kunnen manifesteren als Force-geesten – alleen Jedi met de juiste training. Tientallen jaren lang werd gedacht dat een Force-geest zich alleen kon manifesteren als hij een connectie had met de persoon die hem zag.



Deze theorie is logisch voor iemand als Luke Skywalker, die de Force-geesten van Obi-Wan Kenobi, Yoda en zijn vader Anakin Skywalker had gezien. In de slotscène van Ahsoka kan Sabine (die Anakin Skywalker nog nooit heeft ontmoet en geen echte band met hem heeft) echter de Force-geest van Anakin voelen.

Anakin


Deze onthulling over Force-geesten opent een geheel nieuw rijk aan mogelijkheden om Anakin Skywalker te gebruiken in Ahsoka seizoen 2 en daarna. Hoewel Ahsoka de begeleiding van haar meester niet langer nodig heeft, betekent dat niet dat Anakin niet zo nu en dan zal komen opdagen.



Anakin is een van de krachtigste Force-gebruikers ooit, dus het is logisch dat zijn Force-geest zich gemakkelijk overal kan manifesteren. We zullen zien hoe Star Wars dit in de toekomst aanpakt. Bekijk Ahsoka op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De wereld van Pokémon tot leven gebracht: Eerste officiële live-action trailer onthuld
Series / Nieuws

De wereld van Pokémon tot leven gebracht: Eerste officiële live-action trailer onthuld

De Japanse première van 'Fill Your Pockets With Adventure' staat gepland voor 19 oktober

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Pokémon heeft zojuist de allereerste trailer vrijgegeven voor de aanstaande live-action serie, Fill Your Pockets With Adventure.

Waar gaat de serie over?


In Fill Your Pockets With Adventure volgen we het verhaal van Madoka Akagi, die haar oude exemplaar van Pokémon Red herontdekt als ze, na een verhuizing naar Tokio, haar nieuwe appartement inricht.

De trailer toont hoe Madoka haar dagelijkse leven begint te zien als een beginnende Pokémon-trainer, waarbij ze de wereld om haar heen vergelijkt met de avonturen in het spel.

Ze gebruikt Pokémon zelfs om verbinding te maken met mensen in haar leven. De Japanse première staat gepland voor 19 oktober.



De perfecte keuze


De actrice die Madoka tot leven brengt, Nanase Nishino, is een zelfverklaarde Pokémon-fan die haar liefde voor de franchise deelt met haar personage.

Ze heeft deel uitgemaakt van de Japanse popgroep Nogizaka46 en heeft haar stempel gedrukt in de wereld van film en televisie, met opmerkelijke rollen in live-action producties zoals de Shin Kamen Rider-film van Hideaki Anno en zelfs een bijdrage aan One Piece Film: Gold.

In 2022 werd Nishino bekroond met de 45e Japan Academy Award in de categorieën 'Uitstekende Bijrol Actrice' en 'Nieuwe Acteur.'



Hoewel de internationale releasedatum van Fill Your Pockets With Adventure nog niet is onthuld, kun je ondertussen wel nog genieten van de animatie-serie op Pokémon TV.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zangeres Pink heeft na vele jaren flink spijt van 'SpongeBob Squarepants'
Series / Nieuws

Zangeres Pink heeft na vele jaren flink spijt van 'SpongeBob Squarepants'

De zangeres Pink heeft veel hitnummers, maar haar SpongeBob lied hoort hier niet bij.

Het meest iconische en populaire personage van Nickelodeon is zonder twijfel SpongeBob SquarePants. De serie heeft ongelofelijk veel merchandise, een speelfilm en zelfs spin-offs verzameld. Bovendien is er zelfs een speciaal lied gemaakt door Pink, maar de zangeres heeft hier heel erg spijt van.

Het nummer van Pink We’ve Got Scurvy werd in 2009 uitgebracht en duurt nog geen minuut. Het staat zelfs op het album Spongebob’s Greatest Hits en verscheen in de aflevering Truth or Square.

Pink is geen fan van haar eigen nummer


'We've Got Scurvy' heeft zelfs een eigen videoclip gekregen die op VH1 werd afgespeeld. In deze videoclip is te zien hoe populair SpongeBob is geworden bij Bikini Bottom.

Pink legde onlangs aan La Times uit dat ze het nummer als een "echte vergissing" ziet en dat het één van haar slechtste singles is. Helaas heeft de zangeres geen verdere uitleg gegeven voor deze uitspraak.

Nog steeds te luisteren


Hoewel Pink heel veel spijt heeft van het nummer, is het nog steeds te beluisteren op haar officiële YouTube account.

Luister hieronder het nummer en stream SpongeBob op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo zag je David Beckham nog niet eerder: Netflix geeft flink wat prijs
Series / Nieuws

Zo zag je David Beckham nog niet eerder: Netflix geeft flink wat prijs

Net wanneer je denkt alles over hem te weten komt er toch iets onverwachts aan het licht.

De ex-profvoetballer David Beckham en zijn vrouw Victoria hebben nooit bekend gestaan als publiciteitsschuw. In de nieuwe Netflix-docuserie zien we "Posh and Becks" nogmaals van dichtbij.

Zo komt Beckhams gewoonte om veel te veel geld uit te geven aan bod, waar hij uithing toen Victoria over haar zwangerschap vertelde en de vermeende relatie met de Nederlandse Rebecca Loos.

BMW3


Toen Beckham pas begon met voetballen was zijn uitgavenpatroon behoorlijk extravagant. Wanneer hij op vrijdag uitbetaald kreeg dan was alles een week later alweer op. Het ging hier voornamelijk om luxe-artikelen, merkkleding en zo kocht hij zelfs een BMW. Gezien zijn jonge leeftijd was dit niet zo verwonderlijk, en zijn financiën hebben er duidelijk niet onder geleden.

Zwangerschap


Toen Victoria in 1998 zwanger was van hun oudste zoon Brooklyn, zat Beckham in Frankrijk voor het wereldkampioenschap. De volgende dag moest hij de inmiddels beruchte wedstrijd tegen Argentinië spelen. Victoria zat in New York en stond er niet genoeg bij stil dat de timing niet ideaal was.

Huwelijkscrisis


Ook de vermeende relatie met Rebecca Loos kwam aan bod. Loos werkte een tijdje als Beckhams PA en tolk toen hij naar Spanje kwam om voor Real Madrid te spelen. Volgens haar hadden de twee een verhouding gehad, en deze zou vier maanden geduurd hebben. Beckham heeft dit altijd ontkend maar in de documentaire wordt duidelijk dat het een zware huwelijkscrisis was.

Kijk Beckham op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video zet deze week 2 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Gen V'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 2 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Gen V'

Naast het gebruikelijke spektakel zie je een aangrijpende docu over Koen Kardashian.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Koen Aandachtsjunk (seizoen 1 - aflevering 1)



Verschijnt op: Zondag 8 oktober
Genre: Documentaire

Synopsis: Stap in de wereld van influencer Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, die voor de tweede keer de strijd aangaat met een verwoestende crackverslaving die bijna een einde aan zijn leven maakte. Wil hij slagen, dan zal hij de confrontatie aan moeten gaan met zichzelf en zijn verleden.





Gen V (seizoen 1 - aflevering 4-7)



Verschijnt op: Vrijdag 13 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Uit de wereld van The Boys is hier Gen V, een spannende nieuwe serie die zich afspeelt op een superheldenschool. De studenten zoeken hun morele grenzen op terwijl ze strijden om de nummer één van de school te worden en bij de Seven te komen, het elite-superheldenteam van Vought International. Als de duistere geheimen van de school onthuld worden, moeten ze kiezen wat voor helden ze willen worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt deze week met 2 nieuwe afleveringen waaronder het komische 'Our Flag Means Death'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 2 nieuwe afleveringen waaronder het komische 'Our Flag Means Death'

Naast de avonturen van Stede Bonnet zie je een docu over de dramatiek rondom Britney Spears.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Jamie vs Britney: The Father Daughter Trails (seizoen 1)



Verschijnt op: Woensdag 11 oktober
Genre: Documentaire

Synopsis: Eind 2021 kondigde de wereldberoemde superster Britney Spears aan dat ze na dertien jaar eindelijk bevrijd is van het staan onder curatele van haar vader Jamie Spears.





Our Flag Means Death (seizoen 2 - aflevering 4-5)



Verschijnt op: Donderdag 12 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Biografie
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Het jaar is 1717. De schatrijke landeigenaar Stede Bonnet zit in een midlife crisis en besluit zijn comfortabele leven vaarwel te zeggen om een leven als piraat te leiden. Dit bleek echter geen goed idee. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Frasier'-reboot wordt echt iets voor de fans: "overstijgt het origineel"
Series / Nieuws

De 'Frasier'-reboot wordt echt iets voor de fans: "overstijgt het origineel"

De regisseur heeft in het verleden aan de serie gewerkt, dus kan het als geen ander weten.

De langverwachte terugkeer van psychiater Frasier Crane is eindelijk daar en volgens velen is Frasier (de reboot) helemaal top. Regisseur James Burrows wil zelfs nog een stapje verder gaan.

In een interview deed regisseur James Burrows een gewaagde uitspraak over de aanstaande Frasier-reboot, waarvan hij de eerste twee afleveringen regisseerde. Burrows beweert dat de aankomende reboot net zo goed, zo niet beter, is dan de originele serie.

Indrukwekkende prijzenkamer


Frasier werd uitgezonden gedurende 11 succesvolle seizoenen van 1993 tot 2004. Het is een zeldzaam voorbeeld van een spin-off die de kwaliteit van zijn ouderlijke serie (Cheers) evenaart, zo niet overtreft, met in totaal 37 Emmy's.

Vandaag de dag staat Frasier nog steeds bekend als een van de meest geprezen komedies aller tijden, dus de heropleving heeft zeker veel te bewijzen. De reboot moet het in ieder geval doen zonder een aantal bekende gezichten als broer Niles (David Hyde Pierce) en vader Marty (John Mahoney).

Nieuwe gezichten


In plaats daarvan heeft het in feite de ontbrekende personages vervangen. Frasiers professorvriend Alan Cornwall (Nicholas Lyndhurst) lijkt een vervanger te zijn voor Niles, en er is een nieuwe centrale vader-zoon dynamiek tussen Frasier en Freddy (Jack Cutmore-Scott).



In Amerika wordt de Frasier-reboot uitgezonden op Paramount+. Tot de nieuwe afleveringen ook in Nederland beschikbaar komen kun je alle afleveringen van het origineel nog eens kijken op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend gerucht rond de Disney+-serie 'Only Murders in the Building'
Series / Nieuws

Opvallend gerucht rond de Disney+-serie 'Only Murders in the Building'

De legendarische Hollywoodster verscheen al eens in de serie, maar komt ze weer terug?

Aan een serie met een cast van grote Hollywood-namen, kan altijd nog een naam toegevoegd worden. Onlangs werd bevestigd dat Only Murders in the Building een vierde seizoen krijgt en misschien zien we één ster weer terug.

Het meest recente seizoen, met niemand minder dan Meryl Streep als onderdeel van de hoofdcast, heeft de lat echter bijzonder hoog gelegd. Fans vragen zich dan ook af of de actrice terugkeert voor de nieuwe afleveringen om de hoge kwaliteit te handhaven.

Wens is er overduidelijk


Met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in de hoofdrollen, was de serie een hit sinds de première in 2021 vanwege het leuke verhaal, het inventieve script, de satire op het true crime-genre en ook vanwege het grote aantal gastacteurs dat de revue passeerde.

Hoewel nog niets bevestigd is, deelt mede-bedenker van de serie John Hoffman dat bij het afronden van seizoen drie, Streep haar armen omhoog deed en zei "Ik kan niet wachten op seizoen vier! Als het aan Hoffman ligt is ze er volgend seizoen gewoon weer bij.

Murder Mystery


Only Murders in the Building volgt drie true crime-fans die in hetzelfde gebouw aan de Upper East Side van New York wonen. Hun levens en hun passie voor misdaadverhalen komen samen wanneer er een echte moord in hun gebouw plaatsvindt



Kijk alle afleveringen van Only Murders in the Building op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu toch met de door pech achtervolgde loterijwinnaar 'Hurley Reyes' uit hitserie 'Lost'?
Series / Nieuws

Hoe is het nu toch met de door pech achtervolgde loterijwinnaar 'Hurley Reyes' uit hitserie 'Lost'?

Jorge Garcia speelde één van de hoofdrollen in de iconische serie 'Lost'.

De serie Lost, gecreëerd door J.J. Abrams, was een grote hit. Het intrigerende plot, de complexe personages en het mysterieuze eiland waarop men bivakkeerde, trokken miljoenen kijkers over de hele wereld. Een van de opvallendste personages was Hurley Reyes vertolkt door de charismatische Jorge Garcia.

Hurley Reyes, het personage dat Jorge Garcia met zoveel flair vertolkte, was een rustige en aardige man. Het meest opvallende aan Hurley was zijn loterijwinst in het verleden. Hij had ooit de loterij gewonnen met de getallen 4, 8, 15, 16, 23 en 42 maar dit bracht hem geen geluk. Integendeel, de getallen brachten steeds onheilspellende gebeurtenissen met zich mee.

Jorge Garcia


Jorge Garcia (Omaha, 28 april 1973) is een Amerikaanse komiek en acteur. Hij werd voor het eerst bekend door zijn optreden als Hector Lopez in de show Becker en speelde vervolgens de rol van Hugo "Hurley" Reyes in Lost.

Naast zijn rol als Hurley in Lost, heeft Jorge Garcia in verschillende andere populaire series gespeeld,zoals Hawaii Five-0 en Once Upon a Time. Garcia treedt ook op als stand-upcomedian.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Plotseling miljoenen mensen vermist in deze mysterieuze kwaliteitsserie van HBO Max met een 90%-score op Rotten Tomatoes
Series / Featured

Plotseling miljoenen mensen vermist in deze mysterieuze kwaliteitsserie van HBO Max met een 90%-score op Rotten Tomatoes

Het prachtige en indringende 'The Leftovers' is nog altijd te streamen op HBO Max.

De prachtige indringende serie The Leftovers is nog altijd te streamen op HBO Max. De serie wordt op IMDb beoordeeld met een indrukwekkende 8.3 en met een machtige 90% op Rotten Tomatoes..

De serie gaat over een wereld waarin plotseling twee procent van de wereldbevolking verdwijnt, zonder enig spoor achter te laten.

Wat?


The Leftovers, gemaakt door Damon Lindelof en Tom Perrotta, duikt diep in de emotionele en psychologische gevolgen van deze onverklaarbare verdwijning. Wat is er in vredesnaam met al deze mensen gebeurd?

De serie volgt het leven van de overgeblevenen, die worstelen met rouw, schuldgevoelens en existentiële vragen in een wereld die voor altijd is veranderd.

Acteurs


De personages in The Leftovers zijn indrukwekkend gelaagd en worden gespeeld door zeer goede acteurs, waaronder Justin Theroux, Carrie Coon. Liv Tyler en Christopher Eccleston die ervoor zorgen dat je tijdens het kijken emotioneel verbonden met hen raakt in deze wereld vol chaos en mysterie.



The Leftovers is een serie die je niet snel zult vergeten. De serie heeft terecht lovende kritieken ontvangen en wordt geprezen om zijn diepte en originaliteit.

Kijken!


Kijk de serie op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen