search
Marvel Studios cancelt de veelbelovende serie 'Daredevil: Born Again'
Series / Nieuws

Marvel Studios cancelt de veelbelovende serie 'Daredevil: Born Again'

Ondanks dat de serie al werd opgenomen gaat Marvel Studios terug naar de tekentafel.

Marvel Studios heeft heel wat projecten in de planning staan. Sommige van deze projecten zijn al klaar, andere bevinden zich in de opnamefase en weer andere worden klaargestoomd om te worden opgenomen.

De serie Daredevil: Born Again bevindt zich nu in een lastige situatie. De opnames waren al gestart, maar door de stakingen in Hollywood werden de opnames afgelopen juni gepauzeerd.

Gecanceld


Volgens The Hollywood Reporter heeft Marvel Studios de huidige plannen met de serie nu helemaal geannuleerd. Ongeveer de helft van de achttiendelige serie was al opgenomen, maar volgens THR is studiobaas Kevin Feige niet blij met het resultaat.

Feige zou schrijvers Chris Ord en Matt Corman en de regisseurs hebben ontslagen. Volgens THR gaat Marvel nu op zoek naar nieuwe schrijvers en regisseurs om tot een nieuwe aanpak te komen.

Geen superheldenpak


Naar verluidt zou Charlie Cox' Matt Murdock pas in de vierde aflevering zijn pak aantrekken. Een gekke keuze uiteraard, aangezien Matt Murdock al in Spider-Man: No Way Home werd geïntroduceerd en een terugkerend personage was in She-Hulk: Attorney at Law. Ook zal hij te zien zijn in het begin volgend jaar te verschijnen Echo.



De kans is aanwezig dat Marvel Studios meer wijzigingen gaat aanbrengen in de kalender met films en series. Marvel Studios houdt de complete tv/streaming-activiteiten tegen het licht. Daarnaast kijkt ook Disney mee nu de resultaten (box office en ontvangst) van het Marvel Cinematic Universe wisselend zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen