search
Actiethriller met Nederlands tintje nu een hit op Netflix
Films / Nieuws

Actiethriller met Nederlands tintje nu een hit op Netflix

Vanaf 13 april dit jaar kon je in de bioscoop genieten van de thriller 'Black Lotus'. Nu is de film te streamen op Netflix.

De actiethriller met Nederlands tintje doet het momenteel goed op Netflix want de film heeft de vierde plek in de Top 10 geclaimd.

De actiethriller wordt door Netflix omschreven als meeslepend en explosief. Kijk hem nu snel bij de dienst.

Regie en cast


Regisseur van de film is Todor Chapkanov, ook wel bekend van zijn werk aan tv-films Lost and Found in Rome en Royal Blossom.

Voor het eerst zien we Rico Verhoeven in een grote speelfilm, hij vertolkt in de film een van de hoofdrollen. Naast hem zien we Frank Grillo, Marie Dompnier, Peter Franzén en Rona-Lee Shimon.

Eén doel


Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo, kampend met schuldgevoel, de wereld rond.



Terug in Amsterdam belandt hij tussen kogels en explosies, in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Hij heeft daarbij maar één doel, het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

Lage scores, toch kijken?


De film pakt op IMDb een magere score van 4.2/10 en bij MovieMeter een 2.03/5. "De eerste film met Nederlands trots Rico Verhoeven in de hoofdrol. Waarin hij zich tracht te ontpoppen als een echte nieuwe actieheld. Daarin schiet hij, helaas, nog tekort. Hij doet het best aardig, maar zijn acteer skills zijn onder de maat.", aldus kijker Teigertje bij de site.



Bij Rotten Tomatoes zien we nog geen score maar een critici vertelt, "Dit is een film zonder een enkele originele verhaallijn, maar veel kijkers die ervoor kiezen om 'Black Lotus' te streamen zullen de film waarschijnlijk meer op uitvoering dan op originaliteit beoordelen."

Bij Netflix


Ondanks dat de kritieken niet enthousiast zijn, hebben velen toch afgestemd op de film. Mocht je toch de film een kans willen geven, stream hem dan bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen