search
Deze series werden dit jaar onterecht gecanceld, maar verdienen veel meer
Series / Featured

Deze series werden dit jaar onterecht gecanceld, maar verdienen veel meer

Veel gecancelde series in 2023, soms terecht en ook soms geheel onterecht voor de kijkers.

De grote streamingdiensten zijn niet zachtzinnig voor series die het even niet goed doen. Al snel wordt besloten om een serie te cancelen. Voor sommige series is dit al na het debuutseizoen. Hieronder drie series die een volgend seizoen verdienden.

1899 | Netflix | Na 1 seizoen



Eind 2022 verscheen deze serie van de makers van de Netflix-serie Dark. 1899 werd netjes ontvangen (77 procent op de Tomatometer), maar waarschijnlijk vielen de kijkcijfers tegen en wat het productiebudget aan de ruime kant.



De synopsis: Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.

Perry Mason | HBO Max | Na 2 seizoenen



In 2020 startte deze misdaadserie op HBO Max, met Matthew Rhys in de hoofdrol. Het eerste seizoen werd erg goed bekeken en de eerste aflevering vestigde zelfs een kijkersrecord. Ondanks de sterke ontvangst ging de stekker er na twee seizoenen uit, vermoedelijk vanwege kijkcijfers.



De synopsis: Los Angeles, 1932. Terwijl de rest van het land herstelt van de Grote Depressie, bloeit LA op door olie, de Olympische Spelen en evangelische ambities. Maar ook een ontvoering van een kind dat vreselijk is misgelopen. Wanneer de zaak van het decennium op het bureau van Perry Mason valt begint hij aan een meedogenloze zoektocht naar de waarheid.

Snowpiercer | Netflix | Na 3 seizoenen



Snowpiercer had er al drie seizoenen opzitten en het vierde was al besteld door de Amerikaanse zender TNT. Toch ging de stekker uit het vierde seizoen, ondanks dat dit seizoen al werd opgenomen. Nog altijd is onduidelijk wat er met dat seizoen gaat gebeuren. De serie is in Nederland een Netflix Original.



De synopsis: De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen