search

Ons nieuws van zaterdag 14 oktober 2023

Meesterlijke en lugubere dramaserie heeft Netflix-kijker totaal in de greep en stormt top 10 binnen
Series / Nieuws

Meesterlijke en lugubere dramaserie heeft Netflix-kijker totaal in de greep en stormt top 10 binnen

De serie 'The Fall of the House of Usher' scoort uitstekend op Netflix.

De nieuwe serie The Fall of the House of Usher maakt een indrukwekkend debuut op Netflix. De serie is nog maar net te streamen maar behoort gelijk al tot de top 10 van de meest bekeken series van de streamingsdienst.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat is geschreven door Edgar Allan Poe. De serie volgt de gewetenloze eigenaars van een succesvol farmaceutisch bedrijf, de tweeling Roderick (gespeeld door Bruce Greenwood) en Madeline Usher (gespeeld door Mary McDonnell) terwijl zij geconfronteerd worden met hun verleden.

Mysterieuze dame


Vanaf het moment dat de mysterieuze vrouw in hun leven verschijnt (gespeeld door Carla Gugino) beginnen hun erfgenamen op mysterieuze wijze één voor één te sterven.

De serie wordt door Netflix verkocht als horror, terwijl er slechts af en toe wat elementen van het genre in zitten. Wij beschouwen het eerder als een spannend mysterie met de nodige bloederige elementen erin.

Kijken


De serie is door onze recensent beloond met 4 sterren, wij raden jullie dus aan deze serie snel te gaan kijken. Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze thrillerserie raakt gevoelige snaar bij publiek en pakt Netflix top 10-positie
Series / Nieuws

Mysterieuze thrillerserie raakt gevoelige snaar bij publiek en pakt Netflix top 10-positie

De Mexicaanse thriller 'Pacto De Silencio' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

De spannende Mexicaanse thriller Pacto De Silencio of in het Engels Pact of Silence heeft een zeer goede start op Netflix. De serie is nog maar pas te zien maar behoort gelijk tot de 10 meest bekeken series van de streamingsdienst.

In de serie wordt het verhaal van Brenda, gespeeld door Camila Valero, langzaam maar zeker ontrafeld. Brenda, een influencer met meer dan 10 miljoen volgers, heeft een duistere geschiedenis. Ze werd als baby achtergelaten en is vastberaden om haar biologische moeder te vinden. De enige aanwijzing die ze heeft, is dat haar moeder een tiener was die op een kostschool verbleef op het moment van haar geboorte.

Wraak


De directrice van de kostschool kwam al snel achter de zwangerschap van Brenda's moeder en hielp haar van de baby af. Nu, jaren later, is Brenda vastbesloten om wraak te nemen.

Brenda ontdekt dat één van de vier tieners die destijds op de kostschool verbleven, waarschijnlijk haar moeder is. Brenda besluit in het leven van de vier vrouwen te infiltreren om te achterhalen wie haar moeder is.

Kijken


De serie is soap-achtig maar heeft ook de nodige spannende thriller-elementen in zich. Kijk de serie nu op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Red Wedding in 'Game of Thrones' was niets in vergelijk met deze uiterst brute scène in 'Vikings'
Series / Featured

De Red Wedding in 'Game of Thrones' was niets in vergelijk met deze uiterst brute scène in 'Vikings'

In 2014 verscheen de aflevering 'Blood Eagle' en die overtrok de aflevering Red Wedding van Game of Thrones.

De series Game of Thrones en Vikings zijn zeker niet de braafste series die er bestaan. De succesvolle epische series die ondertussen zijn afgerond bevatten namelijk heel wat geweld en bloederige scènes.

Als onderdeel van het derde seizoen van Game of Thrones verscheen in 2013 de aflevering The Rains of Castamere. Die aflevering staat bekend om de Red Wedding. Tijdens de bekende GoT-bruiloft worden bijna alle aanwezigen op gruwelijke wijze gedood.

Vikings overtreft


In 2014 liet Vikings zien dat het een stapje heftiger kan. Het gaat in dit geval niet om het aantal doden, maar de brute wijze waarop het personage Jarl Borg, gespeeld door Thorbjørn Har, aan zijn einde komt.

Borg komt in de aflevering Blood Eagle van seizoen twee om het leven door de "Blood Eagle". Dit zou een bruut ritueel zijn geweest dat Vikings zouden hebben uitgevoerd op hun meest gehate vijanden.

Blood Eagle


Hieronder zie je de brute scène uit Vikings en nog altijd wordt deze scène gezien als de bruutste uit de complete serie die in 2020 werd afgerond na zes seizoenen.In de aflevering spreekt Ragnar, voordat hij de "Blood Eagle" loslaat op Borg, het volgende uit: "De dader gaat op zijn knieën zitten en zijn rug wordt geopend met messen. En dan worden met bijlen zijn ribben van zijn ruggengraat afgehakt, en dan worden zijn longen uit deze enorme bloedende wond getrokken en op zijn schouders gelegd, zodat ze lijken op de gevouwen vleugels van een grote adelaar."

Blijven lijden


"En zo moet hij blijven lijden – tot hij sterft. Als hij in stilte lijdt, mag hij het Walhalla binnengaan. Maar als hij schreeuwt, kan hij die nooit betreden," aldus de brute woorden bij de brute moord.

Je vindt Vikings in zijn geheel op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: Rick is écht terug in trailer voor 'The Walking Dead: The Ones Who Live'
Series / Trailer

Eindelijk: Rick is écht terug in trailer voor 'The Walking Dead: The Ones Who Live'

Het verhaal van Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) is nog lang niet over.

In november 2022 werd de laatste aflevering van de moederserie The Walking Dead uitgezonden. Het was aflevering 177 van de in totaal elf seizoenen. Ondertussen blijven er maar spin-offs verschijnen.

Zo startte in juni dit jaar al The Walking Dead: Dead City over de personages Maggie en Negan, respectievelijk van Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan. Vorige maand werd de aftrap gegeven aan The Walking Dead: Daryl Dixon over het personage van Norman Reedus.

The Ones Who Live


In februari 2024 gaat een volgende spin-off van start en die heet The Walking Dead: The Ones Who Live en de focus komt te liggen op drie personages, namelijk Rick Grimes (Andrew Lincoln), Michonne (Danai Gurira) en Jadis Stokes / Anne (Pollyanna McIntosh).

De serie werd eerder omschreven als een "epische liefdesverhaal" van twee mensen - Rick en Michonne - die veranderd zijn door een veranderde wereld. Naast hun oorlog tegen de walkers en de levenden, hebben ze ook nog elkaar - ten minste, als ze elkaar kunnen vinden.

Teaser


Tijdens New York Comic-Con is er een nieuwe teaser verschenen van de serie van showrunner Scott M. Gimple. Hieronder die teaser.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht bericht voor de serie 'Bridgerton' van Netflix
Series / Nieuws

Slecht bericht voor de serie 'Bridgerton' van Netflix

Als het nieuwe seizoen van 'Bridgerton' nog lang op zich laat wachten, kan dat catastrofale gevolgen hebben.

Als je hoopte dat we in december al konden rekenen op het nieuwe seizoen van Bridgerton, hebben we helaas slecht nieuws voor je. Seizoen 3 zal dit jaar niet meer op Netflix verschijnen.

Bridgerton-ster Adjoa Andoh gaf onlangs een update over het nieuwe seizoen van de serie, maar helaas was het geen nieuws waar fans blij van werden. Ze onthulde namelijk dat het nieuwe seizoen pas volgend jaar uitkomt.

2024


"Seizoen drie komt volgend jaar uit. Dat zat al een tijdje in de planning. En met elk seizoen wordt de serie weer iets fantastischer. Het wordt complexer", zei Andoh optimistisch in een interview met Digital Spy.

Niet elke fan lijkt dit sentiment echter te delen. Veel fans geloofden het gerucht dat het nieuwe seizoen in december van 2023 uit zou komen, maar dat blijkt dus niet te kloppen. Bovendien kan een verdere vertraging Bridgerton regelrecht in de val leiden waar eerdere series ook al in terechtkwamen.

Teveel tijd


"Als ik zie wat er met Sex Education S4 is gebeurd, vrees ik dat de kwaliteit ook voor Bridgerton in de komende seizoenen zal afnemen", merkte Redditor CalcuttaGirl op.Er zaten 20 maanden tussen het tweede en het derde seizoen van Sex Education, maar dat was voor veel kijkers al net genoeg om hun interesse te verliezen. Het is onmogelijk om je elk detail van voorgaande seizoenen zo lang te herinneren, en Bridgerton zou daar het slachtoffer van kunnen worden.

Teleurstelling


Voor fans van Sex Education bleek het laatste seizoen een grote teleurstelling. De Bridgerton-fans kunnen alleen maar hopen dat het nieuwe seizoen snel komt en dat de serie de kijkers geboeid zal kunnen houden.Bekijk Bridgerton op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Van de makers van 'Game of Thrones': de startdatum van deze scifi-topserie waar echt iedereen naar uitkijkt, is eindelijk bekend
Series / Nieuws

Van de makers van 'Game of Thrones': de startdatum van deze scifi-topserie waar echt iedereen naar uitkijkt, is eindelijk bekend

De langverwachte serie 'The Three Body Problem' in januari eindelijk te streamen.

Sinds september 2020 zijn David Benioff en D.B. Weiss, zeer bekend van Game of Thrones bezig met het ontwikkelen van een nieuwe scifi-serie: The Three Body Problem, over het eerste contact van de mens met buitenaardse wezens.

De productie van deze nieuwe hitserie begon uiteindelijk op 8 november 2021 en wordt opgenomen in zowel het Verenigd Koninkrijk als China. De opnames zijn momenteel afgerond en de serie zal vanaf januari volgend jaar te streamen zijn op Netflix.

plot


In een officieel persbericht gaven Benioff en Weiss eerder al hun commentaar op het bewerken van deze Chinese boekenreeks: "De trilogie van Liu Cixin is de meest ambitieuze sciencefictionserie die we hebben gelezen, en neemt lezers mee op een reis van de jaren zestig tot het einde der tijden, van het leven op aarde tot de verre randen van het universum. We kijken ernaar uit om de komende jaren van ons leven dit verhaal in een tv-serie tot leven te brengen."

Als uitvoerende producenten zijn ook Star Wars en Knives Out-regisseur Rian Johnson en acteurs Brad Pitt en Rosamund Pike verbonden aan het scifi-project.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze duistere en intense thrillerserie scoort een heerlijke 8,2 op IMDb en is nog steeds gewoon te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Deze duistere en intense thrillerserie scoort een heerlijke 8,2 op IMDb en is nog steeds gewoon te streamen op Netflix

De meesterlijke serie 'The Fall' is ongekend spannend en gewoon nog te streamen op Netflix.

Het meesterlijke The Fall is een misdaadthrillerserie gecreëerd door Allan Cubitt. De serie liep van 2013 tot en met 2016 en kent in totaal 17 afleveringen verdeeld over 3 spannende seizoenen.

De serie speelt zich af in het Ierse Belfast en volgt de genadeloze seriemoordenaar Paul Spector, gespeeld door Jamie Dornan. Tegenover hem staat de vastberaden rechercheur Stella Gibson, gespeeld door de prachtige Gillian Anderson. Wat volgt, is een kat-en-muisspel dat je op het puntje van je stoel houdt.

Meeslepend


The Fall is een meeslepende duik in de donkere kant van de menselijke geest en het speurwerk dat nodig is om dit te ontrafelen. Als je houdt van intense psychologische thrillers met meeslepende karakters, is deze serie zeker een aanrader.

De psychologische diepgang van de serie is opvallend. Het onderzoekt niet alleen de psyche van de moordenaar maar werpt ook een kritische blik op de complexe aard van de rechecheur.

Ratings


De waardering van de serie spreekt boekdelen over zijn kwaliteit. Met een indrukwekkende IMDb-score van 8,2 en een Rotten Tomatoes-beoordeling van 81% is het duidelijk dat de serie erg wordt gewaardeerd door de kijkers.Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peaky Blinders' heeft een behoorlijk irritant personage vinden de fans
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' heeft een behoorlijk irritant personage vinden de fans

Dit personage in 'Peaky Blinders' heeft zeker een indruk achtergelaten...

Peaky Blinders kwam vorig jaar tot zijn einde. Hoewel er nog wel een filmaflevering werd aangekondigd, is het op dat front tot nu toe ook nog behoorlijk stil gebleven. Het enige wat fans kunnen doen is dus de serie opnieuw bingewatchen.

Een aantal fanatieke Peaky Blinders-fans op Reddit heeft hun minst favoriete personages gedeeld. En wat blijkt? Linda Shelby is de onbetwiste kampioen op dat gebied. Maar waarom hebben kijkers zo'n hekel aan Linda?

Verschillende kanten


Voor degenen die even een opfrissertje nodig hebben: Linda is de vrouw van Arthur Shelby. Aanvankelijk was ze een kerkgaande, rechtlijnige vrouw die een rustgevende invloed leek te hebben op onze heethoofdige Arthur. Maar naarmate de serie vorderde, kregen we verschillende kanten van Linda te zien.

De meningen van fans zijn nogal verdeeld als het om Linda gaat. Sommigen houden van haar omdat ze Arthur uit de groezelige criminele wereld probeert te halen. Anderen denken echter dat ze iets manipulatiever is dan ze laat blijken.

Onvoorspelbaar


Het is in ieder geval duidelijk dat de persoonlijkheid van Linda tegenstrijdig is. Ze wil een vredig leven leiden, maar ze verlangt ook naar macht en invloed. Dit maakt haar onvoorspelbaar, wat het personage interessant maakt, ongeacht wat voor emoties ze oproept.Daarom zijn er mensen die een hekel hebben aan het personage, maar ook mensen die denken dat deze haat niet gerechtvaardigd is. Sommigen geloven dat Linda wilde dat Arthur een nieuwe start zou maken, om geluk en vrede te vinden.

Perspectief


Maar omdat we (bewust of onbewust) aan de kant van Tommy Shelby staan, komen de acties van Linda soms vijandig over. Het gaat dus eigenlijk gewoon om perspectief.

Bekijk op instagram

Ook vinden sommige kijkers dat veel vrouwelijke personages in de serie, behalve Polly, met onnodige kritiek te maken krijgen. Het lijkt bijna alsof fans een blinde vlek hebben als het gaat om sterke, onafhankelijke vrouwen. Bekijk Peaky Blinders op NetflixInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Werewolf by Night' van Marvel Studios 'In Color' op Disney+: creatieve trailer nu te zien
Series / Trailer

'Werewolf by Night' van Marvel Studios 'In Color' op Disney+: creatieve trailer nu te zien

"Elke kans om die wereld verder te verkennen zou ik met beide handen aangrijpen..."

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios heeft de officiële trailer en poster uitgebracht voor Werewolf by Night in Color, een ingekleurde versie de populaire special uit 2022.

Werewolf By Night


In Werewolf By Night komt een mysterieuze groep monsterjagers samen bij de Bloodstone Temple, waar ze verwikkeld raken in een strijd op leven en dood.

Dit alles om een machtig relikwie, de Bloodstone, te bemachtigen.

Oorspronkelijk was de special onderdeel van Marvel's Fase 4, maar met al het geschuif en alle uitgestelde projecten is de plek van de serie niet duidelijk meer.

De Marvel Halloween special Werewolf By Night werd in oktober van 2022 uitgebracht op Disney+.


Postieve reacties


De special viel meteen in de smaak bij de fans.

Zo werd Werewolf By Night in recensies ook wel "Een liefdesbrief aan de klassieke horror" genoemd.

Ook de chemie tussen Elsa Bloodstone (Laura Donnelly) en Jack Russell (Gael García Bernal) werd geprezen.

Tevens werd gezegd dat "Als Werewolf by Night niet in zwart-wit was, dan zou het rood zien van het bloed.".

Acteur Gael García Bernal viel in de smaak bij het publiek om zijn rol als Jack Russell en als weerwolf.

Nieuwe trailer en poster


Marvel kondigde Werewolf By Night In Color afgelopen september aan. Nu hebben we dan eindelijk een trailer voor de special.

In de trailer zien we hoe zwart-wit langzaam naar kleur verandert, waardoor we een glimp kunnen opvangen van hoe de special er over een week uit zal zien.Klaar voor een vervolg?


Recent liet Laura Donnelly weten dat ze nog niet klaar was met de wereld van Werewolf By Night.

"Elke kans om die wereld verder te verkennen zou ik met beide handen aangrijpen,", zegt Donnelly.

"En ik zou ook graag die relatie tussen Elsa en Jack willen verkennen.

Dat is iets dat slechts wordt aangestipt en je ziet het begin van iets dat opbloeit, en we weten niet wat dat is. En ik hou van werken met Gael.

Ik zou heel, heel blij zijn om... Marvel, bel me gewoon!"
aldus Donnelly.

Trailer


De spannende Werewolf By Night In Color special is vanaf 20 oktober te zien op Disney+ en de nieuwe, kleurrijke trailer kun je hieronder bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hayden Christensen eindelijk terug in 'Star Wars': hoe kijkt hij erop terug?
Series / Nieuws

Hayden Christensen eindelijk terug in 'Star Wars': hoe kijkt hij erop terug?

Fans waren, net als Hayden Christensen zelf, superenthousiast om Anakin Skywalker terug te zien in 'Ahsoka'.

Hayden Christensen is enorm blij met de reacties van kijkers op zijn terugkeer als Anakin Skywalker in Ahsoka. Dat vertelt hij in een video, gedeeld op het YouTubekanaal van Star Wars.

In de serie Ahsoka kruipt Christensen voor de tweede keer sinds de prequel Star Wars-trilogie opnieuw in de rol van Anakin, na zijn performance naast Ewan McGregor in Obi-Wan Kenobi vorig jaar. In Ahsoka kreeg hij niet alleen de kans om Anakin te spelen, maar ook om scènes uit Star Wars: The Clone Wars tot leven te brengen.

Steun van fans


Voor fans was dit een moment dat ze niet snel meer zullen vergeten, en Christensen denkt er net zo over. In een video vertelt Christensen over de warme ontvangst die hij kreeg van Star Wars-kijkers na zijn terugkeer in Ahsoka. Hij beschrijft de steun die hij van de fans heeft gehad als "opmerkelijk".

Hij zegt zelfs dat het een gevoel is dat hij niet echt onder woorden kan brengen. Christensen vermeldt ook dat hij de kans heeft gehad om te werken met mensen die hij bewondert, wat alleen maar heeft bijgedragen aan het opgetogen gevoel dat deze ervaring hem opleverde.

Steeds beter


Christensen hoeft tegenwoordig maar zijn gezicht te laten zien om een Star Wars-moment tot een hoogtepunt te maken voor fans. Vooral nu de fans die zijn opgegroeid met de prequel Star Wars-trilogie hun stemmen kunnen laten horen.Het lijkt er bovendien op alsof het personage van Anakin Skywalker met iedere verschijning beter wordt. Nu seizoen 1 van Ahsoka voorbij is, is het echter onbekend wanneer Christensen mogelijk weer terugkeert als Anakin. Bekijk Ahsoka op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster Peter Dinklage heeft een gruwelijke hekel aan een bepaald soort mensen
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster Peter Dinklage heeft een gruwelijke hekel aan een bepaald soort mensen

Peter Dinklage wil niet dat mensen zeggen dat hij 'geluk' heeft gehad.

Het is geen geheim dat de wereld van glitter en glamour in Hollywood helemaal niet zo is als dat ze lijkt. Het is buitengewoon moeilijk om het daar te maken. Game of Thrones-ster Peter Dinklage heeft dan ook een sterke mening over deze wereld.

Dinklage vertelde in een interview met de New York Times over zijn carrière en de moeilijkheden die hij onderweg tegen is gekomen. Daarom is hij ook niet gediend van het woord 'geluk'.

Geen geluk, wel hard werk


Volgens de acteur wordt "een hoop hard werk" vergeten wanneer het woord 'geluk' gebruikt wordt. Zeggen dat hij gewoon geluk heeft gehad "doet al [zijn] harde werk dat [hij] in [zijn] carrière [heeft] gestoken helemaal teniet".

Hij zal dan ook nooit zeggen dat hij geluk heeft gehad in zijn carrière, maar dat hij op het juiste moment de juiste mensen heeft ontmoet.

Een hele andere kijk


Dinklage heeft veel moeten doorstaan om dit punt in zijn carrière te bereiken. Zo heeft hij zelfs in een appartement in Brooklyn gewoond zonder verwarming, omdat hij dat niet kon betalen. Helemaal geen geluk dus, veel hard werk en doorzettingsvermogen.Game of Thrones is te streamen op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ahsoka' vergeet een mysterie over de lichtzwaarden uit te leggen: best wel jammer
Series / Nieuws

'Ahsoka' vergeet een mysterie over de lichtzwaarden uit te leggen: best wel jammer

Seizoen 1 van Ahsoka had wel even een moment kunnen nemen om dit mysterie uit te leggen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De seizoensfinale van Ahsoka liet veel vragen onbeantwoord om deze aan te halen in toekomstige seizoenen. Er is één mysterie waar fans nu een antwoord op willen hebben en dat is het feit dat Baylan Skoll en Shin Hati een oranje lichtzwaard hadden.

Oranje lichtzwaarden zijn niet helemaal nieuw in Star Wars, maar toch breekt Ahsoka 46 jaar aan Star Wars-traditie met deze lichtzwaarden.

De kleuren


Er is een nieuwe uitleg voor de oranje lichtzwaarden die afwijkt van eerdere regels. De zwaarden bestaan uit Kyber-kristal in de kleuren blauw, groen en soms zelfs paars.

Dit Kyber-kristal reageert op de emoties van de gebruiker en verandert daardoor van kleur. Zo symboliseren de twee witte lichtzwaarden van Ahsoka dat ze noch helemaal Jedi noch Sith is.

Nooit een uitleg gegeven


In het hele eerste seizoen is nooit een uitleg gegeven voor de oranje kleur, wat een gemiste kans is. Er zijn een heleboel theorieën zoals het idee dat Baylan en Shin naar de duistere kant neigen, maar niet zo slecht zijn als de Sith. Feit blijft dat dit slechts een idee is en geen bevestigde theorie.Ahsoka is te streamen op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Gen V' slacht meteen groot personage af: hartverscheurende oorzaak
Series / Nieuws

'Gen V' slacht meteen groot personage af: hartverscheurende oorzaak

Niemand had de dood van dit personage verwacht, maar de oorzaak is nog hartverscheurender.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste aflevering van Gen V zorgde voor veel spektakel en shock. Fans waren enthousiast om Patrick Schwarzenegger te zien als Luke Riordan, beter bekend als Golden Boy. Iedereen dacht dat hij een belangrijk personage was, maar toen gebeurde het onverwachte.

De hele aflevering lang leed Luke aan visioenen van zijn vermoedelijk overleden broer Sam. Hij vermoordt professor Brinkerhoff, die wist dat Sam nog leefde, maar vervolgens pleegt de Golden Boy zelfmoord.

Een hartverscheurend moment


Meteen werd vermoed dat Cate (Maddie Philips) bij deze zelfmoord betrokken was, aangezien ze mensen kan beïnvloeden door hen aan te raken. In aflevering 5 lijkt het even dat iemand anders verantwoordelijk was, maar dan wordt inderdaad het verschrikkelijke bevestigd.

Cate werkte samen met Dean Indira Shetty en beïnvloedde Luke om te vergeten dat zijn broer nog leefde. Het is nog niet expliciteit gezegd dat ze Golden Boy zelfmoord heeft laten plegen, maar haar acties hebben zeker een rol gehad.

Nog erger


Het wordt allemaal nog triester toen duidelijk werd dat Cate moeite had met het liegen tegen en het manipuleren van haar vrienden. Het is dus onwaarschijnlijk dat ze er rechtstreeks voor gezorgd heeft dat Luke zelfmoord pleegde.Stream Gen V op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series werden dit jaar onterecht gecanceld, maar verdienen veel meer
Series / Featured

Deze series werden dit jaar onterecht gecanceld, maar verdienen veel meer

Veel gecancelde series in 2023, soms terecht en ook soms geheel onterecht voor de kijkers.

De grote streamingdiensten zijn niet zachtzinnig voor series die het even niet goed doen. Al snel wordt besloten om een serie te cancelen. Voor sommige series is dit al na het debuutseizoen. Hieronder drie series die een volgend seizoen verdienden.

1899 | Netflix | Na 1 seizoenEind 2022 verscheen deze serie van de makers van de Netflix-serie Dark. 1899 werd netjes ontvangen (77 procent op de Tomatometer), maar waarschijnlijk vielen de kijkcijfers tegen en wat het productiebudget aan de ruime kant.De synopsis: Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.

Perry Mason | HBO Max | Na 2 seizoenenIn 2020 startte deze misdaadserie op HBO Max, met Matthew Rhys in de hoofdrol. Het eerste seizoen werd erg goed bekeken en de eerste aflevering vestigde zelfs een kijkersrecord. Ondanks de sterke ontvangst ging de stekker er na twee seizoenen uit, vermoedelijk vanwege kijkcijfers.De synopsis: Los Angeles, 1932. Terwijl de rest van het land herstelt van de Grote Depressie, bloeit LA op door olie, de Olympische Spelen en evangelische ambities. Maar ook een ontvoering van een kind dat vreselijk is misgelopen. Wanneer de zaak van het decennium op het bureau van Perry Mason valt begint hij aan een meedogenloze zoektocht naar de waarheid.

Snowpiercer | Netflix | Na 3 seizoenenSnowpiercer had er al drie seizoenen opzitten en het vierde was al besteld door de Amerikaanse zender TNT. Toch ging de stekker uit het vierde seizoen, ondanks dat dit seizoen al werd opgenomen. Nog altijd is onduidelijk wat er met dat seizoen gaat gebeuren. De serie is in Nederland een Netflix Original.De synopsis: De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actiethriller met Nederlands tintje nu een hit op Netflix
Films / Nieuws

Actiethriller met Nederlands tintje nu een hit op Netflix

Vanaf 13 april dit jaar kon je in de bioscoop genieten van de thriller 'Black Lotus'. Nu is de film te streamen op Netflix.

De actiethriller met Nederlands tintje doet het momenteel goed op Netflix want de film heeft de vierde plek in de Top 10 geclaimd.

De actiethriller wordt door Netflix omschreven als meeslepend en explosief. Kijk hem nu snel bij de dienst.

Regie en cast


Regisseur van de film is Todor Chapkanov, ook wel bekend van zijn werk aan tv-films Lost and Found in Rome en Royal Blossom.

Voor het eerst zien we Rico Verhoeven in een grote speelfilm, hij vertolkt in de film een van de hoofdrollen. Naast hem zien we Frank Grillo, Marie Dompnier, Peter Franzén en Rona-Lee Shimon.

Eén doel


Nadat zijn beste vriend omkwam tijdens een gezamenlijke missie zwierf special forces-officier Matteo, kampend met schuldgevoel, de wereld rond.Terug in Amsterdam belandt hij tussen kogels en explosies, in een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Hij heeft daarbij maar één doel, het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend redden.

Lage scores, toch kijken?


De film pakt op IMDb een magere score van 4.2/10 en bij MovieMeter een 2.03/5. "De eerste film met Nederlands trots Rico Verhoeven in de hoofdrol. Waarin hij zich tracht te ontpoppen als een echte nieuwe actieheld. Daarin schiet hij, helaas, nog tekort. Hij doet het best aardig, maar zijn acteer skills zijn onder de maat.", aldus kijker Teigertje bij de site.Bij Rotten Tomatoes zien we nog geen score maar een critici vertelt, "Dit is een film zonder een enkele originele verhaallijn, maar veel kijkers die ervoor kiezen om 'Black Lotus' te streamen zullen de film waarschijnlijk meer op uitvoering dan op originaliteit beoordelen."

Bij Netflix


Ondanks dat de kritieken niet enthousiast zijn, hebben velen toch afgestemd op de film. Mocht je toch de film een kans willen geven, stream hem dan bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video zet deze week 4 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Gen V'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 4 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Gen V'

Kijk deze week naar een hoop actie, spanning en true crime op Prime Video.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Gen V (seizoen 1 - aflevering 6)Verschijnt op: Vrijdag 20 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Uit de wereld van The Boys is hier Gen V, een spannende nieuwe serie die zich afspeelt op een superheldenschool. De studenten zoeken hun morele grenzen op terwijl ze strijden om de nummer één van de school te worden en bij de Seven te komen, het elite-superheldenteam van Vought International. Als de duistere geheimen van de school onthuld worden, moeten ze kiezen wat voor helden ze willen worden.

Bosch: Legacy (seizoen 2)Verschijnt op: Vrijdag 20 oktober
Genre: Misdaad / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Harry Bosch, gepensioneerd rechercheur Moordzaken die privédetective werd, vecht om zaken af ​​te werken zonder de autoriteit die zijn vorige baan bood. Advocaat Honey 'Money' Chandler, die een moordpoging heeft overleefd, worstelt om haar vertrouwen in het rechtssysteem te behouden.

Upload (seizoen 3)Verschijnt op: Vrijdag 20 oktober
Genre: Komedie / Mysterie / Scifi
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Prime Video’s populairste comedy is terug! In seizoen 3 begint de nieuw gedownloade Nathan een relatie met Nora terwijl ze Freeyond saboteren. Ondertussen wordt in Lakeview een digitale kopie van Nathan tot leven gewekt, die een relatie begint met Ingrid. Aleesha wordt gepromoveerd tot manager en vindt een nieuwe geliefde op haar werk, en een eenzame Luke zoekt werk in de Grijze Zone.

Overige series nieuw op Prime VideoHieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

14 oktober: Law & Order: Special Victims Unit (seizoen 22) - Misdaad / Drama / Mysterie - Law & Order: Special Victims Unit is gecreëerd door Emmy-Award winnende producent Dick Wolf. De serie, die nu zijn 22e seizoen ingaat, is het langstlopende drama op primetime dat momenteel op televisie te zien is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt deze week met 2 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'Rick and Morty'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 2 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'Rick and Morty'

Het is deze week grove hilariteit afwisselen met dramatisch avontuur op HBO Max.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Rick and Morty (seizoen 7 - aflevering 1)Verschijnt op: Maandag 16 oktober
Genre: Animatie / Avontuur / Komedie
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Na 20 jaar vermist te zijn geweest, staat Rick Sanchez opeens bij zijn dochter Beth voor de deur om bij haar en haar gezin in te trekken. Beth haalt Rick wel in huis, maar Jerry is niet zo blij met de hereniging.

Our Flag Means Death (seizoen 2 - aflevering 6-7)Verschijnt op: Donderdag 19 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Biografie
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Het jaar is 1717. De schatrijke landeigenaar Stede Bonnet zit in een midlife crisis en besluit zijn comfortabele leven vaarwel te zeggen om een leven als piraat te leiden. Dit bleek echter geen goed idee. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor de liefhebbers van 'Frasier': binnenkort ook hier te zien
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de liefhebbers van 'Frasier': binnenkort ook hier te zien

De originele serie was al te zien maar binnenkort wordt de gloednieuwe versie hier ook beschikbaar.

Het is een van de succesvolste sitcoms aller tijden geweest en recentelijk besloten de makers een nieuw hoofdstuk van Frasier te maken. Binnenkort dus ook te zien voor kijkers in Nederland.

Het heeft jaren geduurd om alle neuzen van de originele reeks Frasier dezelfde kant op te krijgen voor een zogenoemde 'revival'. Maar nu gaat de hilarische en pretentieuze psychiater dr. Frasier Crane een nieuw avontuur aan in Boston.

Terug bij af


Acteur Kelsey Grammer speelt al sinds de jaren 80 de rol van Frasier, beginnend in de succesvolle sitcom Cheers. De serie draaide om een kroeg in het centrum van Boston waar Frasier een frequent bezoeker was.

Bij het eindigen van Cheers kreeg Grammer zijn eigen spin-off Frasier. Deze serie bleek zodanig populair te zijn dat het nu nog steeds de recordhouder is van de meest gewonnen Emmy Awards voor een sitcom.

Frasier in ons kikkerlandje


De nieuwe revival ging onlangs in première op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Gelukkig is vanaf 3 november ook de revival voor Nederlandse fans te zien op de streamingdienst SkyShowtime.Kijk tot die tijd alle afleveringen van Frasier op SkyShowtime.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste aflevering 'The Continental' maakt gehakt van de films
Series / Nieuws

Laatste aflevering 'The Continental' maakt gehakt van de films

Perfect gechoreografeerde gevechtsscène doet je op het puntje van je stoel belanden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste aflevering van The Continental is dusdanig opgebouwd dat de serie eindigt met een knal. Yen gaat de eindstrijd aan met huurmoordenaar Gretel, en wel zonder wapens.

Nhung Kate, die Yen speelt, kan zich gezien haar MMA-achtergrond helemaal uitleven. Haar personage zoekt, net als John Wick zelf, wraak. In Yens geval is dit voor de dood van Frankie (Ben Robson). De choreografie, belichting en geluid van het eindgevecht steken de John Wick-films naar de kroon.

Persoonlijke reden


In eerste instantie grijpt Yen terug op haar verleden als zelfmoord-terrorist. Ze draagt een bomvest en wil zowel Gretel (Marina Mazepa) als zichzelf opblazen. Het is Miles (Hubert Point-Du Jour ) die haar eraan herinnert dat dit niet is wat Frankie gewild zou hebben.

Naast Kate's vaardigheden is de flexibiliteit van Mazepa's Gretel bewonderenswaardig. Eerder was hiervan al een voorproefje te zien: Mazepa speelde het monster in James Wans Malignant.

Geen maffia


Het gevecht heeft een extra lading vergeleken met John Wick in zijn strijd tegen Maquis of Caine. Per slot van rekening gaat het niet om een maffia-afrekening. Ook hebben de makers makers de uiteindelijke confrontatie opgebouwd door het verhaal heen. Wanneer het eenmaal zover is wordt de strijd behoorlijk spectaculair in beeld gebracht, hetgeen een spetterend einde toont van The Continental.The Continental kun je streamen op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze bizarre en spannende serie heb je waarschijnlijk nog niet gezien
Series / Featured

Deze bizarre en spannende serie heb je waarschijnlijk nog niet gezien

Een groep gestrande tieners moet na een vliegtuigramp zien te overleven op een gevaarlijk eiland

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Welkom in de fascinerende wereld van Yellowjackets, waar niets is wat het lijkt en elke onthulling je op het puntje van je stoel houdt.

Yellowjackets


In 2021 maakten we kennis met een serie die al snel zou uitgroeien tot de meest intrigerende show van het moment.

De serie, gecreëerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson, gaat over een groep tieners, op weg naar een toernooi, die gestrand zijn na een vliegtuigcrash in 1996.

De overlevenden zijn op zichzelf en elkaar aangewezen in hun wanhopige poging om te overleven.

In de toekomst, in het jaar 2025, zien we hoe het ongeluk nog steeds overheerst in de levens van de, inmiddels volwassen, cast.

De cast


Deze cast bestaat uit namen als Christina Ricci, Lauren Ambrose en Liv Hewson, maar geeft ook ruimte aan een jongere cast om te schitteren.

Melanie Lynskey en Sophie Nélisse spelen Shauna Shipman als volwassene en als tiener. Shauna draagt een duister geheim met zich mee.

Tawny Cypress en Jasmin Savoy Brown spelen Taissa Turner als volwassene en als tiener. Taissa is vastberaden om het kampioenschap te winnen, zelfs als dat ten koste moet gaan van haar medespelers.

Elle Purnel speelt Jackie Taylor, de aanvoerder van het team. Jackie heeft op het eerste gezicht de meeste moeite om zich aan te passen na het ongeluk.

Assistent-coach Ben wordt gespeeld door Steven Krueger, hoewel hij de boel in handen probeert te houden, werken zijn verwondingen en een vijandige omgeving hem flink tegen.

Een grote naam die absoluut niet onbenoemd mag blijven is Christina Ricci, in de scènestelende rol van Misty Quigley, de materiaalbeheerder van het team.

Lovende reacties


Zowel van de kijkers als de critici krijgt Yellowjackets veel positieve reacties.

Zowel het verhaal als de acteerprestaties worden geprezen en zelfs beloond.

Yellowjackets kreeg maar liefst zeven Primetime Emmy Award-nominaties, waaronder die voor Outstanding Drama Series, en acteernominaties voor Melanie Lynskey en Christina Ricci.Spannende twist


Yellowjackets daagt je als kijker uit, net als de personages wordt de kijker gevraagd grenzen te verleggen.

Zeker wanneer de huiveringwekkende twist aan het einde van het eerste seizoen bekend wordt.Yellowjackets staat nu met twee seizoenen op Yellowjackets. Een derde seizoen komt er snel aan.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Goosebumps' van Disney+ moet leiden tot nog meer kippelvel
Series / Nieuws

'Goosebumps' van Disney+ moet leiden tot nog meer kippelvel

Er is blijkbaar genoeg potentieel en natuurlijk bergen aan bronmateriaal voor nog meer kippenvel.

De nieuwe griezelserie Goosebumps staat nog maar één dag online en nu al wordt er gespeculeerd over een tweede seizoen. Volgens producent Conor Welch is er meer dan genoeg potentieel om te benutten.

De horror-komedieserie Goosebumps is geïnspireerd op de gelijknamige reeks boeken van schrijver R.L. Stine en volgt een groep tieners die strijden tegen bovennatuurlijke krachten. De reeks boeken is in ieder geval omvangrijk te noemen.

Jong en gretig talent


Welch vertelt over zijn plannen: "Onze hoop is om deze groep kinderen en volwassenen nog vele, vele seizoenen en afleveringen te volgen. Omdat we elk boek van de canon tot onze beschikking hebben, is er nog veel meer om in te duiken.".

In tegenstelling tot de oorspronkelijke boeken van Stine vertelt Goosebumps één doorlopend verhaal, met blijkbaar een mogelijkheid om na seizoen één verder te gaan op het verhaal waarbij elke aflevering geïnspireerd is op Stine's boeken.

Wachten is op Disney


Aangezien Goosebumps nog vijf afleveringen te gaan heeft, kan het even duren voordat de serie een bevestigde vernieuwing voor seizoen 2 krijgt. Maar gezien de interpretatie van Stine's werk is er genoeg ruimte om de serie te verlengen.Kijk vanaf nu elke week een nieuwe aflevering van Goosebumps op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De boel wordt opgeschud in 'Rick and Morty', maar of fans dat leuk vinden?
Series / Nieuws

De boel wordt opgeschud in 'Rick and Morty', maar of fans dat leuk vinden?

De nieuwe stem van Mr. Poopybutthole onthuld - is de magie behouden?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

[b]Met de start van het zevende seizoen van Rick and Morty, keren we ook terug naar een fan-favoriet personage, dat toch niet helemaal hetzelfde is als in eerdere seizoenen.

Andere stem


We kennen hem, zagen hem vallen en opstaan in de achtergrond van de avonturen van Rick en Morty.

Net als veel personages was de stem van Mr. Poopybutthole ook gedaan door Justin Roiland. De medebedenker van Rick and Morty.

Na Roilands vertrek vanwege seksueel ongepast gedrag moest er dus ook voor Mr. Poopybutthole een nieuwe stem gezocht worden.

Wie zijn de nieuwe stemmen?


Tot op heden hebben de makers van Rick and Morty erg geheim gedaan over wie de vele stemmen die na het vertrek van Roiland zonder stem zaten, zouden gaan doen.

Deze acteurs en actrices zijn ook nu nog geheim, we zullen ze dus pas echt te weten komen bij de aftiteling van aflevering 1.

Reviews van vroege screenings suggereren dat seizoen 7 weer van de hoogste kwaliteit is. Ongeruste fans kunnen dus opgelucht adem halen.

Gloednieuwe clip


In een gloednieuwe clip van de eerste aflevering van seizoen 7, How Poopy Got His Poop Back, zien we Poopy omgaan met het herstel van zijn schotwond door Beth (Sarah Chalke) en zijn alcoholverslaving.

Dit tot grote ergernis van de Smith-familie. In de clip lijkt de stem van Mr. Poopybutthole nauwelijks veranderd.Veel beter


Rick and Morty producer Steve Levy is opgetogen over het zevende seizoen.

"Het werk dat we gedaan hebben voor seizoen 7 is gewoon veel beter geworden," zegt Levy.

"Als het nieuwe seizoen uit komt hoop ik dat fans zullen zien dat het nog steeds hun vertrouwde show is, misschien nu zelfs beter!"Rick and Morty (en Mr. Poopybutthole) zijn vanaf 16 oktober elke week op HBO Max te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Godzilla is terug in spectaculaire trailer 'Monarch: Legacy of Monsters' van Apple TV+
Series / Trailer

Godzilla is terug in spectaculaire trailer 'Monarch: Legacy of Monsters' van Apple TV+

Apple TV+ pakt uit met een MonsterVerse-serie van visuele topkwaliteit.

Binnenkort gaat Monarch: Legacy of Monsters van start waarin John Goodman zijn rol als Bill Randa (Kong: Skull Island) nog eens overdoet. In de hoofdrol zien we Kurt Russell als beroepsmilitair Lee Shaw, die een geschiedenis heeft met monsters.

En natuurlijk zien we ook Godzilla terug in deze spectaculaire serie waarvoor Apple TV+ duidelijk alles uit de kast heeft getrokken. Twee jonge mensen gaan op onderzoek uit en vinden meer dan ze hadden kunnen verwachten.

Geheimzinnige organisatie


De twee ontmoeten Shaw, die al ruim een halve eeuw op de hoogte is van het feit dat monsters bestaan. De geheimzinnige organisatie Monarch is hier echter niet zo blij mee.

In duizelingwekkende scènes zien we zowel Godzilla als de Titans - een ander type monster - opduiken. Met deze nieuwste MonsterVerse-serie lijkt de nodige sensatie in het verschiet te liggen.

New Monarch: Legacy of Monsters is vanaf 17 november te streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.