search
Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. Marvel's 'Loki'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. Marvel's 'Loki'

Deze week is er een mengelmoes aan genres dat Disney+ voor je in petto heeft.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Kardashians (seizoen 4 - aflevering 4)Verschijnt op: Donderdag 19 oktober
Genre: Reality-TV
Kijk op: Disney+

Synopsis: In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

Loki (seizoen 2 - aflevering 3)Verschijnt op: Vrijdag 20 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op: Disney+

Synopsis: In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Goosebumps (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 20 oktober
Genre: Avontuur / Komedie / Fantasy
Kijk op: Disney+

Synopsis: Wanneer een klein stadje wordt achtervolgd door het verleden, moet een groep tieners het naderende onheil zien tegen te houden.

Overige series nieuw op Disney+Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

18 oktober: American Dad! (seizoen 19) - Animatie / Komedie - Deze animatieserie gaat over Stan Smith, een CIA-agent in Langley Falls, in Virginia, met als voornaamste levensdoel het bewaken van de nationale veiligheid. Zijn gezin, een pratende goudvis en een buitenaards wezen dat hij heeft gered uit Area 51, houden Stan bezig terwijl hij probeert terroristische activiteiten in de VS te voorkomen.

18 oktober: How to Be a Carioca (seizoen 1) - Komedie - Francisco (Seu Jorge) is een echte Carioca: een probleemoplosser die altijd een manier vindt om iets voor elkaar te krijgen. Francisco's probleemoplossend vermogen is van essentieel belang voor de vijf nieuwkomers in Rio de Janeiro.

18 oktober: The Worst of Evil (seizoen 1 - aflevering 8) - Actie / Misdaad / Drama - In 1995 begint een onderzoek om de drugskartels van Korea, China en Japan te ontmantelen. Plattelandsdetective Junmo gaat undercover binnen de opkomende Gangnam Union, zich niet bewust van de complexe relatie tussen z'n vrouw en de baas van de bende. Hun verbonden lot leidt tot de ergste scenario's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen