search
Julia Louis-Dreyfus ontkent terugkeer in haar beste tv-serie: "geen idee waar hij het over heeft"
Series / Nieuws

Julia Louis-Dreyfus ontkent terugkeer in haar beste tv-serie: "geen idee waar hij het over heeft"

Jerry heeft schijnbaar allerlei plannen, maar heeft Elaine niet op de hoogte gesteld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een serie over niks. Helemaal niks. Zo werd de hilarische en zeer succesvolle sitcom Seinfeld omschreven. Bedenker en hoofdrolspeler Jerry Seinfeld is iets van plan maar heeft zijn trouwe collega niets laten weten.

Onlangs liet Seinfeld tijdens een stand-up optreden weten een "klein geheimpje" te hebben betreffende de finale van de geliefde sitcom. Actrice Julia Louis-Dreyfus tast alleen nog compleet in het duister.

Geen idee


Louis-Dreyfus, die de rol van Jerry's ex-vriendin Elaine speelde, reageerde op de opmerkingen van de komiek in een nieuw interview met The Guardian. Ze vertelde:"Ja ik heb het inderdaad gezien gisteravond, en ik heb geen idee waar hij het over heeft."

In de finale van Seinfeld werden Jerry, Elaine, George (Jason Alexander) en Kramer (Michael Richards) gearresteerd en opgesloten in de gevangenis. Het was een van de meest bekeken televisie-uitzendingen in de geschiedenis.

Emotioneel afscheid


De actrice heeft in het verleden geuit hoe moeilijk het was om het einde van de sitcom te verwerken. Ze heeft het vaker met het einde van films en series waarin ze meespeelt. Het is voor haar altijd een erg emotionele bedoeling.



Wellicht horen we binnenkort meer over een mogelijke Seinfeld-reünie. Kijk tot die tijd alle afleveringen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen