Geruchten over grote veldslag 'Game of Thrones'

Geruchten over grote veldslag Game of Thrones

En komt het volgende boek in 2016 uit?

Jim Pedd, 11 september 2015 om 18:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We waarschuwen er nog maar eens voor: alleen dit bericht lezen, als je geen moeite met potentiële spoilers hebt. Na onderstaande afbeelding volgen de mogelijke spoilers voor het zesde seizoen van de HBO-serie Game of Thrones.
Eerst hebben we nieuws over de publicatie van het zesde boek in de reeks van schrijver George R.R. Martin. Alejo Cuervo, redacteur van Ediciones Gigamesh onthulde op de radio dat het nieuwe boek volgend jaar uit zal komen. ”Het wordt volgend jaar verwacht,” vertelde hij desgevraagd. Ook gaf hij aan daar ”redelijk zeker” over te zijn. Vreemd is het niet, want Martin vertelde recent nog een vergadering gehad te hebben met zijn uitgever.En dan de spoilers. Aan het einde van het vijfde seizoen zagen we Jon Snow (Kit Harington) neergestoken worden. Hij zou volgens acteur, showrunners en HBO dood zijn. Dat Harington het door hem zo gehate kapsel nog altijd heeft en op sets in Ierland gespot is, wijst erop dat hij nog altijd een rol speelt. Nu heeft Watchers on the Wall daar nog een verhaal over.

De site stelt Kit Harington gezien te hebben op de set van de serie in Ierland. Hij zou naast Ramsay Bolton (Iwan Rheon) te zien zijn geweest en deel uitmaken van een grote veldslag die in de negende aflevering geleverd wordt. In die veldslag zouden ”veel noordelijke legers vechten, waaronder de Umbers, de Boltons, wildlingen en meer.”

Bron: Watchers on the Wall

Lees meer over: game of thrones, geruchten, kit harington, jon snow, hbo, david benioff, db weiss, George rr martin, the winds of winter

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws