search

Ons nieuws van vrijdag 11 september 2015

Geruchten over grote veldslag 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Geruchten over grote veldslag 'Game of Thrones'

En komt het volgende boek in 2016 uit?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We waarschuwen er nog maar eens voor: alleen dit bericht lezen, als je geen moeite met potentiële spoilers hebt. Na onderstaande afbeelding volgen de mogelijke spoilers voor het zesde seizoen van de HBO-serie Game of Thrones.

Eerst hebben we nieuws over de publicatie van het zesde boek in de reeks van schrijver George R.R. Martin. Alejo Cuervo, redacteur van Ediciones Gigamesh onthulde op de radio dat het nieuwe boek volgend jaar uit zal komen. "Het wordt volgend jaar verwacht," vertelde hij desgevraagd. Ook gaf hij aan daar "redelijk zeker" over te zijn. Vreemd is het niet, want Martin vertelde recent nog een vergadering gehad te hebben met zijn uitgever.



En dan de spoilers. Aan het einde van het vijfde seizoen zagen we Jon Snow (Kit Harington) neergestoken worden. Hij zou volgens acteur, showrunners en HBO dood zijn. Dat Harington het door hem zo gehate kapsel nog altijd heeft en op sets in Ierland gespot is, wijst erop dat hij nog altijd een rol speelt. Nu heeft Watchers on the Wall daar nog een verhaal over.

De site stelt Kit Harington gezien te hebben op de set van de serie in Ierland. Hij zou naast Ramsay Bolton (Iwan Rheon) te zien zijn geweest en deel uitmaken van een grote veldslag die in de negende aflevering geleverd wordt. In die veldslag zouden "veel noordelijke legers vechten, waaronder de Umbers, de Boltons, wildlingen en meer."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog meer teasers richting Green Lantern in 'Arrow'
Series / Nieuws

Nog meer teasers richting Green Lantern in 'Arrow'

Er zit mogelijk een bepaalde ring in het seizoen.

Het vierde seizoen van Arrow zal sowieso naar Coast City gaan, de thuisstad van DCs Green Lantern. Of de superheld in de serie te zien zal zijn, is nog niet zeker, maar er is weer een nieuwe teaser richting een komst van het personage. Producent Marc Guggenheim vertelde dat een bepaalde ring mogelijk zijn weg naar de premièreaflevering van het seizoen zal vinden.

"Er wordt een keer of twee naar gehint," vertelde Guggenheim. "Er is een billboard waar mensen gek van zullen worden, en er zal misschien wel of niet een ring in de seizoenspremière zitten."

In elk geval is helder dat Oliver Queen (Stephen Amell) in het nieuwe seizoen een grote criminele organisatie met de naam Shadowspire zal moeten vernietigen. Die is actief in Coast City, en vormt een grote bedreiging. In oktober gaat het nieuwe seizoen van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe schurken in trailer 'The Flash'
Series / Trailer

Nieuwe schurken in trailer 'The Flash'

Waarom proberen zoveel schurken Barry Allen te doden?



"Waarom wilde je me doden?" vraagt Barry Allen (Grant Gustin) aan het begin van bovenstaande nieuwe trailer voor The Flash. Hierin leren we meer over de rol van Zoom (Tony Todd) in het tweede seizoen van de serie en hoe hij zijn best doet om Barry te doden. We leren een reeks schurken kennen en zien natuurlijk ook de tweede Flash, die uit een ander universum komt, Jay Garrick (Teddy Sears).

Nu Barry Allens aartsvijand Eobard Thawne (a.k.a. Reverse Flash) verslagen is, moet Team Flash de gigantische singulariteit zien te stoppen, die boven Central City zweeft. Bewapend met het hard van een held en de mogelijkheid supersnel te bewegen, rent Barry naar het hart van de singulariteit, maar kan hij zijn stad redden van de verwoesting?

Vast wel, maar niet zonder gevolgen. De trailer laat immers zien dat er nu een poort naar een ander universum geopend was en dat de boel compleet mis gaat. In oktober kunnen we weer genieten van nieuwe afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poll: Welke Marvel-held moet naar de series?
Series / Poll

Poll: Welke Marvel-held moet naar de series?

Keuze uit helden die er nu zijn, helden die er komen en zelfs helden die dood lijken.

Vorige week vroegen we jullie naar crossovers tussen DC-films en series, dus leek het ons wel gepast om dan deze week te vragen naar crossovers tussen Marvel-films en series. De filmstudio boekt gigantische successen met zijn films en series en laat ze allemaal in hetzelfde universum plaatsvinden. Een crossover is zo gezien ook een stuk minder onwaarschijnlijk dan bij de DC-franchises het geval is, waarbij de series en films in aparte fictieve universa plaatsvinden.

Genoeg reden om dus eens te kijken welke superheld volgens jullie in de series moet spelen. De keuze is uit alle Avengers die er zijn, komen of zijn geweest. Kortom: de superhelden die Marvel heeft bevestigd voor films, mogen allemaal gekozen worden. Zodoende zit ook Quicksilver, die in de films dood is (hoewel dat niet helemaal zeker hoeft te zijn, gezien de wederopstanding van Agent Coulson), ook in de lijst.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crossover DC-films en series welkom
Series / Poll

Crossover DC-films en series welkom

En jullie zien vooral graag Batman in de series.

Vorige week vroegen we jullie naar een crossover tussen het DC-filmuniversum en de televisieseries die rond DC-personages gemaakt worden. Meer dan de helft van jullie (53%) gaf aan graag een crossover te zien gebeuren. 38% stemde voor de optie 'nee' en de rest van de mensen had voorwaarden.

Of een crossover mag plaatsvinden, lijkt er voor jullie vooral vanaf te hangen, welke acteur dan de overstap maakt. Zo is voor Starbass Stephen Amell van Arrow niet welkom in de DC-films. Tegelijk stelt Danieljackson het juist jammer te vinden dat Grant Gustins Barry Allen niet de overstap naar de films mag maken en beperkt blijft tot het kleine scherm.

De filmpersonages lijken verder wel welkom te zijn in de series, hoewel Ezra Miller het minst verwelkomd wordt. In plaats daarvan is Ben Afflecks Batman bovenal welkom, want hij kreeg 52% van de stemmen. Daarna zijn de stemmen erg verdeeld: Aquaman kreeg 14% van de stemmen en Superman 11%.

Welke DC-held moet naar televisie?
Batman (Ben Affleck - 52%
Aquaman (Jason Momoa) - 14%
Superman (Henry Cavill) - 11%
Cyborg (Ray Fisher) - 10%
Wonder Woman (Gal Gadot) - 10%
The Flash (Ezra Miller) - 2%

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Frank Whaley gecast in Marvels 'Luke Cage'
Series / Nieuws

Frank Whaley gecast in Marvels 'Luke Cage'

Whaley was eerder te zien in series zoals Under the Dome.

De casting van Marvels Luke Cage gaat gestaag verder; Deadline heeft vandaag namelijk aangekondigd dat Frank Whaley (Under the Dome) de rol van rechercheur Rafael Scarfe zal spelen in de Netflix-serie.

'Rafe' Scarfe, een luitenant in de strips, werd bedacht door Chris Claremont en Pat Broderick en maakte zijn debuut in Marvels Premiere #23. Scarfe was de voormalige politie-partner van Misty Knight en bleek later een onmisbare aanwinst voor Luke Cage en andere 'Heroes for Hire'.

Mike Colter speelt in de serie de rol van Cage, een man die onterecht ergens van wordt beschuldigd en door een gesaboteerd experiment superkrachten krijgt. Wanneer Cage de gevangenis ontsnapt, wordt hij een superheld die ingehuurd kan worden om misdaden op te lossen.

Cheo Hodari Coker (Notorious) zal fungeren als uitvoerend producent en showrunner van Luke Cage, Coker schrijft daarnaast ook de eerste twee afleveringen van de serie, die Netflix in 2016 beschikbaar zal stellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.