Deze maand nieuw op Netflix

Eindelijk is er weer een aanbodexplosie bij Netflix met onder meer 'Teen Wolf' en 'Once Upon a Time'.

Michelle Iwema, 12-09-2015 13:00

Na de rustige zomermaanden was er eindelijk een aanbodexplosie bij Netflix. Hier een overzicht van wat er deze maand aan series bij is komen en wat we mogen verwachten.
Teen Wolf
Teen Wolf- fans kunnen weer bingen want het hele vierde seizoen is op 9 september toegevoegd aan het aanbod. Deze serie begon met het feit dat Scott McCall werd gebeten door een weerwolf. Van de ene op de andere dag moet hij om zien te gaan met nieuw verworven krachten. Samen met zijn beste vrienden Stiles Stilinski en Derek Hales probeert hij zijn nieuwe krachten geheim te houden. Een uiterst verslavende serie, dat bekend staat op mijn hoge binge- gehalte.

House M.D.
Fans van de serie House kunnen genieten van drie volle seizoenen (5 tot en met 8) die aan het aanbod zijn toegevoegd. Hierin volg je Dr. Gregory House. Hij is een drugsverslaafd medisch genie, dat er zo zijn eigen methodes op nahoudt om diagnoses te kunnen stellen. Hij werkt voor het fictieve Princeton-Plainsboro Teaching Hospital in New Jersey en lost samen met een team aan zaken die andere artsen niet opgelost krijgen.

Nashville
Vanaf 25 september gaat Nashville verder op Netflix met het vierde seizoen. Dat is twee dagen na de uitzending van de eerste aflevering in de Verenigde Staten en ze blijven telkens twee dagen na de uitzending in de VS een aflevering toevoegen. Iedere vrijdag kunnen we dus een nieuwe aflevering van Nashville verwachten.

Once Upon a Time
Twee dagen later, op zondag 27 september, kunnen de fans van Once Upon a Time hun hart ophalen. Seizoen 4 komt dan beschikbaar op Netflix.

Lees meer over: Netflix aanbod, series Netflix, Netflix september, Once upon a time, Teen Wolf, House, Nashville

Populair nieuws