search
De makers van 'Dexter' mogen zich schamen voor deze fout: waarom zagen ze dit zelf niet?
Series / Nieuws

De makers van 'Dexter' mogen zich schamen voor deze fout: waarom zagen ze dit zelf niet?

In de serie over de gekke forensisch onderzoeker Dexter Morgan zit best wel een suffe situatie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Dexter kreeg in 2021 een vervolg met Dexter: New Blood. De revival zou een eenmalige terugkeer zijn, maar door het succes komt er minimaal nog een seizoen. Dit betekent overigens niet dat de complete serie vrij is van bedenkelijke situaties.

Zo is er best wel iets vreemds met het personage Hannah McKay. Net als Dexter, gespeeld door Michael C. Hall, is ze een seriemoordenaar. Zij is in seizoen zeven op de vlucht en wordt gezocht door de politie.

Dom plotgat


Het personage van actrice Yvonne Strahovski vluchtte in dat seizoen en keerde later terug in het achtste seizoen. Opvallend is dat McKay op geen enkele manier haar identiteit verbergt. Ze vermomt zichzelf niet eens.

Zo verft ze haar haren niet eens en het is bijzonder vreemd dat ze niet door de politie wordt herkend. Ze wandelt gewoon door Miami zonder dat ze wordt opgepakt. Toch best vreemd, want McKay is toch best wel een opvallende verschijning.

In New Blood


Uiteindelijk keert McKay niet terug in Dexter: New Blood. De serie speelt zich tien jaar na de eerste reeks af. In de revival wordt duidelijk dat ze is overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker.



Actrice Strahovski is bekend van meerdere rollen, zoals de CIA-agent Sarah Walker in Chuck (2007–2012). Later speelde ze Serena Joy Waterford in The Handmaid's Tale (2017–2022). Ze is ook te zien in de films The Predator (2018) en The Tomorrow War (2021).

Toekomst Dexter


Begin dit jaar werd onthuld dat Dexter: New Blood een tweede seizoen krijgt. Deze serie richt zich op Harrison, de zoon van Dexter, gespeeld door Jack Alcott.

Dexter stream je op SkyShowtime en New Blood heeft helaas nog geen plekje in het Nederlandse streaminglandschap.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen