search
'Scott Pilgrim Takes Off ' kan zomaar vetste Netflix-animatieserie van 2023 worden
Series / Trailer

'Scott Pilgrim Takes Off ' kan zomaar vetste Netflix-animatieserie van 2023 worden

De animatieserie komt binnenkort naar Netflix, met een wel erg bekende cast.

De animatieserie Scott Pilgrim Takes Off komt steeds dichterbij op Netflix, en de hype wordt steeds groter voor de remake van de geliefde comic. Nu komt Netflix met een nieuwe trailer.

Het beroemdst is Scott Pilgrim natuurlijk geworden door de film van Edgar Wright, Scott Pilgrim vs. The World. Nu komt een groot deel van de cast weer bij elkaar om de stemmen in te spreken van de animatieserie.

Geweldige cast


In de serie hoor je onder andere Michael Cera, Kieran Culkin, Chris Evans, Brie Larson, Anna Kendrick, Brandon Routh en Aubrey Plaza.

Verder is de striptekenaar van de serie, Bryan Lee O’Malley, aangehaakt bij de productie. Hij treedt op als showrunner, schrijver en uitvoerend producent. Edgar Wright is tevens uitvoerend producent.

Nieuwe trailer


De nieuwe trailer werd onthuld op New York Comic Con en belooft dat de serie een visueel spektakel zal worden, geheel volgens de originele stijl van O'Malley.De overweldigende soundtrack, waar al een voorproefje van te horen is, werd gemaakt door de band Anamanaguchi. Zij maakten eerder al de soundtrack voor Scott Pilgrim vs. the World: The Game.

Plot


In Scott Pilgrim Takes Off ontmoet Scott Pilgrim het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers, en ontdekt hij dat hij haar zeven slechte exen moet verslaan om met haar op date te kunnen gaan.

Een episch avontuur volgt, waarbij Scott op vindingrijke en extravagante wijzen de slechteriken moet verslaan om een kans op echte liefde te verkrijgen.

Release


Scott Pilgrim Takes Off zie je vanaf 17 november op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen