search
'The Crown' seizoen 6: Eerste glimp van jonge Prins William en Harry onthuld
Series / Nieuws

'The Crown' seizoen 6: Eerste glimp van jonge Prins William en Harry onthuld

Het allerlaatste seizoen is aanstaande en het belooft een aangrijpend hoofdstuk te worden.

Een van de grootste series van Netflix begint binnenkort aan haar zwanenzang. De streamingdienst komt met nieuwe beelden van wat we komend seizoen van The Crown kunnen verwachten.


The Crown, dat voor het eerst op Netflix verscheen in 2016, volgt de reis van de Britse koninklijke familie, beginnend in het midden van de 20e eeuw. Seizoen zes zal de gebeurtenissen verkennen tussen eind jaren 90 en begin 2000.

Diana and the boys


In de eerste beelden van het laatste seizoen wordt onder andere een blik geworpen op de vertolkingen van Prins Harry en Prins William. De beelden suggereren dat seizoen zes ingaat op de dynamiek tussen Prinses Diana en haar kinderen.

Daarnaast zullen velen zich nog wel het moment herinneren uit 1997, toen het nieuws naar buiten kwam dat Diana in een tragisch ongeluk om het leven kwam. Het onderwerp ligt bij velen nog steeds gevoelig, dus de vraag is hoe de serie hiermee om zal gaan.

Jong talent


In het zesde, en laatste, seizoen zijn er rollen voor Imelda Staunton als Koningin Elizabeth II, Dominic West als Prins Charles, Elizabeth Debicki als Prinses Diana, Rufus Kampa als Prins William en Fflyn Edwards als Prins Harry.Kijk vanaf 16 november het eerste deel, en vanaf 14 december het tweede deel van The Crown's zesde seizoen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen