search
'Masters of the Air', nu al de absolute seriehit van 2024. Waar gaat deze 'Band of Brothers'-opvolger eigenlijk precies over?
Series / Nieuws

'Masters of the Air', nu al de absolute seriehit van 2024. Waar gaat deze 'Band of Brothers'-opvolger eigenlijk precies over?

'Masters of the Air' zal vanaf januari 2024 te zien zijn op Apple Tv+.

Masters of the Air zal vanaf januari 2024 dan eindelijk te streamen zijn op Apple TV+. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller uit 2007. Het boek gaat over de geallieerde bombardementen op nazi-Duitsland.

"Historicus en Tweede Wereldoorlog-expert Donald Miller brengt ons het verhaal van de bommenwerperjongens die de oorlog voor de deur van Hitler brachten" aldus de officiële samenvatting van het boek.

Schone bedden


"In tegenstelling tot de grondtroepen sliepen ze in schone bedden, dronken bier in lokale pubs en dansten op de swingmuziek van reizende luchtmachtkapellen. Maar ze waren ook een elitegroep strijders die hun leven op het spel zetten in de gevaarlijkste rol van allemaal."

Het grootste deel van de serie speelt zich af in Engeland, tussen de landingsbanen, barakken en plattelandstavernes. Het leeuwendeel van de serie is opgenomen op een stuk land in Buckinghamshire dat is omgetoverd tot een vijf miljoen pond kostende, op de Tweede Wereldoorlog geïnspireerde, Amerikaanse luchtmachtbasis.

Januari 2024


Wij kunnen niet wachten totdat het januari is en we deze fantastische serie dan eindelijk kunnen gaan bekijken.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Eindelijk! De knaller 'Masters of the Air', opvolger van 'Band of Brothers', is vanaf deze datum te streamen[/more]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen