search
Dit excentrieke popicoon maakte geheel onverwachts zijn opwachting in 'The A-Team'
Series / Featured

Dit excentrieke popicoon maakte geheel onverwachts zijn opwachting in 'The A-Team'

'Boy George' speelde een hoofdrol in één van de afleveringen van 'The A-Team'.

Een heel bijzonder moment in de actieserie The A-Team was de onverwachte aanwezigheid van de iconische zanger Boy George. Zijn verschijning voegde een vleugje glamour en muzikale magie toe aan de avonturen van het beroemde team van voormalige soldaten.

Boy George is een Britse popicoon die vooral in de jaren 80 wereldwijde faam verwierf. Op het moment dat The A-Team werd uitgezonden, was hij op het hoogtepunt van zijn roem. Boy George staat ook bekend om zijn opvallende en flamboyante verschijning, kenmerkende make-up en kleurrijke kleding.

Culture Club


Als frontman van de band Culture Club bracht hij hits voort zoals 'Karma Chameleon' en 'Do You Really Want to Hurt Me'. Boy George staat niet alleen bekend om zijn muzikale talent, maar ook om zijn openheid over zijn seksuele identiteit en zijn inzet voor de LGBTQ+-gemeenschap.

Boy George speelde mee in de aflevering met de veelzeggende titel 'Cowboy George'. Boy George speelde hierin zichzelf, en de aflevering opent met een scène waarin hij wordt ontvoerd door een stel meedogenloze schurken.

The A-Team


Het is aan niemand minder dan Hannibal, Face, Murdock en B.A. om hem te redden. Terwijl de helden van het verhaal Boy George uit de handen van zijn ontvoerders proberen te bevrijden, komen ze voor allerlei onverwachte wendingen te staan.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen