search
Eindelijk een update over de 'Band of Brothers'-opvolger en serieknaller van 2023 'Masters of the Air'
Series / Nieuws

Eindelijk een update over de 'Band of Brothers'-opvolger en serieknaller van 2023 'Masters of the Air'

Het lange wachten op 'Masters of the Air' is nog altijd niet voorbij.

Masters of the Air zou naar verluidt in de lente van 2023 zijn opwachting gaan maken op Apple TV+. De langverwachte opvolger van Band of Brothers en The Pacific is geproduceerd door Tom Hanks en Steven Spielberg en de verwachtingen zijn huizenhoog gespannen.

De serie gaat over de vliegeniers van de 'Easy Company', een zeer belangrijke en oorlog bepalende divisie in het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Geen enkel nieuwtje?


Inmiddels zitten we al redelijk ver in de zomer en hebben we nog altijd geen idee wanneer de serie te zien zal zijn. Het enige sprankje hoop is dat vanuit Apple TV+ nog altijd wordt aangegeven dat de serie toch echt in 2023 zal debuteren op de streaming dienst.

Wij hebben het sterke vermoeden dat we tot de herfst zullen wachten op de serie. Is er dan helemaal niets nieuws te melden? Ja toch wel, inmiddels is bekend geworden dat de serie uit 9 afleveringen zal bestaan.

Het blijft lang stil


Het is dus nog altijd verrassend stil rond de serie. Geen duidelijke startdatum, geen beelden en geen trailers. Hopelijk kunnen we jullie eerdaags meer nieuws brengen! We houden je hier op Serietotaal uiteraard op de hoogte!




Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen