search
Dit wordt een succes: De extravagante Paris Hilton deelt haar geheimen in nieuwe tv-serie
Series / Nieuws

Dit wordt een succes: De extravagante Paris Hilton deelt haar geheimen in nieuwe tv-serie

De memoires van Paris Hilton zullen worden verfilmd en als serie worden uitgezonden.

Eerder dit jaar bracht Paris Hilton haar memoires uit, getiteld Paris The Memoir. Het boek biedt een inkijkje in de ervaringen van de Hilton-erfgename, waaronder incidenten van seksueel misbruik, mishandeling, grooming en een intense ontmoeting met Harvey Weinstein.

Het boek heeft de aandacht getrokken van productiestudio A24 en deze gaat er een televisieserie van maken. Hoewel er op dit moment nog geen acteurs aan het project zijn verbonden, zullen de zussen Elle en Dakota Fanning optreden als uitvoerend producenten, net als Paris Hilton zelf.

Beginfase


De productie bevindt zich nog helemaal in de beginfase, dus er is nog geen informatie over het aantal afleveringen, de releasedatum of aan welke streamingdienst het zal worden gekoppeld.

De serie zal ongetwijfeld dieper ingaan op een aantal schokkende momenten uit haar leven, zoals haar relatie met een van haar docenten toen ze op de middelbare school zat.

Relatie met leraar


Paris beschreef hoe haar leraar haar bijna elke avond belde en ze 'urenlang' praatten, tot op een dag, toen haar ouders weg waren, hij langs kwam en ze kusten. Toen ze betrapt werden door haar ouders, gaf hij haar de schuld en werd ze voor de zomer naar haar grootmoeder gestuurd.

Bekijk op instagram


"Hij belde me bijna elke avond, en we praatten urenlang over hoe ongelooflijk volwassen, mooi en intelligent ik was, hoe sensueel, onbegrepen en bijzonder" schreef Paris in haar boek. "Hij herinnerde me eraan dat prinses Diana dertien jaar jonger was dan prins Charles. En Priscilla Presley was even oud als ik toen Elvis verliefd op haar werd."

Weinstein


In het boek beschrijft Paris Hilton ook hoe Harvey Weinstein, de producent die een gevangenisstraf kreeg voor seksueel wangedrag, perverse en vreemde opmerkingen maakte over haar.

Bekijk op instagram


Genoeg materiaal dus voor een indrukwekkende serie, wij houden jullie op de hoogte.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen