search
Natalie Portman als lugubere Padmé in 'Star Wars'? Volgens deze Reddit-theorie wel
Series / Featured

Natalie Portman als lugubere Padmé in 'Star Wars'? Volgens deze Reddit-theorie wel

Na Obi-wan en Anakin zou ook Padmé terug kunnen keren in 'Star Wars'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het succesvolle Ahsoka verwijst naar de verhalen uit de boeken en strips van 'Star Wars: Legends'. Dit is duidelijk wanneer de Dark Jedi Baylon Skoll (Ray Stevenson) standbeelden van de Force-goden van Mortis vindt. Eerder waren deze goden al in Star Wars: The Clone Wars te zien.

Volgens een Reddit-theorie is deze verhaallijn een manier om Natalie Portman terug te brengen. Per slot van rekening heeft de geest van Anakin (Hayden Christensen) zijn opwachting al gemaakt in Ahsoka.

Chaos-monster


Uit 'Star Wars: Legends' en Star Wars: The Clone Wars is bekend dat de Force-goden al dood zijn. Het geheimzinnige chaos-monster Abeloth was eerder gevangen gezet door deze goden. Hun dood, evenals Baylons komst, is een manier voor Abeloth om terug te komen.

Dit lugubere Force-wezen brengt evenwicht in de Force door chaos te brengen en kan iedere mogelijke gedaante aannemen die ze wil. Het kan dus zijn dat ze de gedaante van Padmé aanneemt om verwarring te zaaien.

Niet enthousiast


Mocht er een tweede seizoen van Ahsoka komen dan bestaat de kans dat er meer gedaan wordt met deze mythes. De Redditors zijn echter niet al te enthousiast over deze specifieke theorie. Aangezien Anakins "reis voorbij [is], moeten juist de levenden bepaalde vijanden verslaan".

Star Wars: Ahsoka kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen