search
Dit is waarschijnlijk de veruit slechtste tv-serie ooit gemaakt volgens Reddit
Series / Featured

Dit is waarschijnlijk de veruit slechtste tv-serie ooit gemaakt volgens Reddit

Volgens Reddit zijn er heel wat slechte series gemaakt, maar The Inbetweeners overtreft alle remakes.

In Hollywood en omgeving zwerven heel wat ideeën voor tv-series. Het overgrote deel wordt nooit opgepakt en dat is waarschijnlijk maar goed ook. En soms worden er ideeën wél opgepakt die eigenlijk een enkeltje naar het ronde archief hadden verdiend.

In 2012 verscheen op MTV de serie The Inbetweeners waarvan een aantal afleveringen is geregisseerd door Taika Waititi, bekend van de laatste twee Thor-films van Marvel Studios. De MTV-serie is gebaseerd op de Britse serie The Inbetweeners.

The Inbetweeners: VS-editie


De originele Britse serie verscheen tussen 2008 en 2010 en daarna kwamen er ook nog twee bioscoopfilms uit. Een enorm succes dus. De Amerikaanse versie werd al na één seizoen geschrapt na bedenkelijke reacties en kijkcijfers.

Op de IMDb staat de Amerikaanse versie op slechts een 3.0/10 na bijna vijfduizend stemmen. Opvallend is dat Metacritic een 62/100 noteert na 9 recensies. Dat is nog best acceptabel. Het publiek dacht er duidelijk anders over.

Onzichtbare tieners


Net als in de originele Britse serie volgt The Inbetweeners van MTV een aantal tieners die nagenoeg onzichtbaar zijn op school. Ze zijn populair noch impopulair.



Hoofdrollen werden ingevuld door Joey Pollari als Will McKenzie, Bubba Lewis als Simon Cooper, Alex Frnka als Carli D'Amato, Zack Pearlman als Jay Cartwright en Mark L. Young als Neil Sutherland.

Reactie


"Ik ben Brits en na het zien van deze serie vroeg ik me af wat er in godsnaam door de hoofden van producenten ging om zo’n gruwel van een serie te maken," zei Redditor eveao. En zo zijn er heel wat vergelijkbare reacties te vinden op Reddit.



Ook opvallend is dat de serie werd geschreven door Brad Copeland. Hij was eerder verantwoordelijk voor de succesvolle komedieseries Arrested Development en My Name Is Earl. Het blijkt maar weer: successen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Getalenteerde cast


MTV over het cancelen in 2012: "Hoewel we niet verder gaan met een nieuw seizoen van The Inbetweeners, hebben we genoten van de samenwerking met de makers van de serie en zo'n getalenteerde, grappige cast." Geen van de castleden wist een echt succesvolle acteercarrière op te bouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen