search
'Gen V' negeert strip-keuzes: slecht verfilmd personage verpest de serie
Series / Nieuws

'Gen V' negeert strip-keuzes: slecht verfilmd personage verpest de serie

De strips hebben niet voor niets bepaalde keuzes gemaakt; de serie had beter haar huiswerk moeten doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gen V, de nieuwe spin-off van The Boys, introduceerde ons aan een hele nieuwe generatie van superhelden, maar bracht ook een langverwachte stripfiguur. Hoewel hij maar één aflevering te zien was, deed hij het geweldig, maar dit was misschien niet de beste keuze voor Gen V.


Er waren veel geruchten dat Jeffrey Dean Morgan het personage zou gaan spelen, maar uiteindelijk ging de rol van Tek Knight toch naar Derek Wilson. Niet alle fans zijn echter blij met hoe de serie met Tek omging.

Een gemiste kans


In de originele strips wilde de miljonair Tek een superheld zijn, maar hij had geen krachten. De serie wijkt hier redelijk wat vanaf. In plaats van miljonair is Tek nu een onderzoeksjournalist, alumnus van de Godolkin Universiteit en volwaardig supe.

Fans hoopten op een nieuwe energie die iets nieuws toe kon voegen aan de serie, maar in plaats van creativiteit kregen ze wéér een supe. In het bronmateriaal vertrouwt Tek op zijn rijkdom om een hightech harnas te maken. De serie had dus kunnen spelen met een parodie op Tony Stark of Bruce Wayne.

Niet iedereen is negatief


Gelukkig zijn niet alle fans negatief over deze keuze. Sommigen waarderen de nieuwe Ted en vinden hem juist wél een verfrissende verandering ten opzichte van alle andere supes.Stream Gen V op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen