search

Ons nieuws van zaterdag 21 oktober 2023

Ontrafelt het tweede seizoen van 'Loki' eindelijk het mysterie rond Agent Mobius?
Series / Nieuws

Ontrafelt het tweede seizoen van 'Loki' eindelijk het mysterie rond Agent Mobius?

De MCU staat bekend om zijn verrassende, soms vergezochte, onthullingen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Loki heeft mogelijk de ware identiteit van Agent Mobius verklapt in zijn derde aflevering.

Binnen het Marvel Cinematic Universe staat niets vast, en zijn er altijd onverwachte wendingen en complexe personages. De medewerkers van de Time Variance Authority (TVA), waaronder Mobius (Owen Wilson), zijn geen uitzondering.

Geheimzinnige verledens


Allemaal varianten met geheimzinnige verledens. Hoewel we eerder het vorige leven van Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) hebben gezien, blijft Mobius een intrigerend mysterie.

Mobius' verleden is een terugkerend onderwerp in Loki dat al in het eerste seizoen begon. In het tweede seizoen wordt de drang om uit te vinden wie hij is nog sterker.

Balder the Brave


Wanneer Loki (Tom Hiddleston) en Mobius Chicago in 1893 bezoeken, stuiten ze op een fascinerende tentoonstelling met een beeld dat verwijst naar de Noorse mythologie. Hier wordt de naam van "Balder the Brave" genoemd, een personage dat belangrijk is in de Marvel-strips.In de strips is Balder de halfbroer van Thor. Hij wordt gekenmerkt door zijn onkwetsbaarheid en staat bekend om zijn rol in het lot van Asgard. Kan Mobius misschien een variant zijn van Balder?

Vergezocht?


Dat Mobius Balder kan zijn is misschien vergezocht. Gelukkig staat het MCU bekend om zijn soms vergezochte, maar wel vaak verrassende onthullingen.Het tweede seizoen van Loki is nu te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rampzalige reacties voor zevende seizoen 'Rick and Morty' na vertrek Justin Roiland
Series / Nieuws

Rampzalige reacties voor zevende seizoen 'Rick and Morty' na vertrek Justin Roiland

De serie heeft de laagste score ooit te pakken op Rotten Tomatoes

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vroege recensies voor Rick and Morty's zevende seizoen zijn niet mals na het vertrek van mede-bedenker Justin Roiland.

Het zevende seizoen, dat vorige week op Adult Swim in première ging, heeft het nog steeds moeilijk met het vertrek van Roiland. De kritiek op het nieuwe seizoen komt daar nog eens bij.

Laagste score ooit


Sinds de première op 15 oktober scoort Rick and Morty Seizoen 7 bijzonder laag op Rotten Tomatoes.

De serie scoort een matige 63%, wat voor Rick and Morty de laagste score ooit is. De hoogste scores vonden plaats in seizoen 5, met 86%. Over het algemeen heeft de serie een 81% publieksscore.

Verdeelde reacties


Nu zijn de reacties van het publiek verdeeld. Rick and Morty zou zijn glans hebben verloren zonder Justin Roiland.Reacties op Roilands vervangers, Ian Cardoni en Harry Belden zijn ook matig. Alleen Josh Allen werd geprezen om zijn optreden als Mr. Poopybutthole in de cold open van aflevering 1.

Mogelijke film


Ondanks de negatieve reacties op het nieuwe seizoen, is Rick and Morty steeds groter aan het worden. Zo verschenen de personages in de film Space Jam: A New Legacy.Ook zijn er gesprekken geweest met Warner Bros. over een eventuele Rick and Morty film. Regisseur Zack Snyder (Rebel Moon) heeft interesse getoond.

Nieuwe afleveringen van Rick and Morty zijn elke woensdag te zien op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gemiste kans: deze 'Suits'-personages verdienen hun eigen spin-off
Series / Nieuws

Gemiste kans: deze 'Suits'-personages verdienen hun eigen spin-off

De mislukte spin-off van Suits was verloren moeite; deze persoages hadden het onderwerp moeten zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Suits liep van 2011 tot 2019, maar heeft haar populariteit vooral te danken aan Netflix. Eerder dit jaar is de serie namelijk aan Netflix’ bibliotheek toegevoegd en de serie groeide ongelofelijk snel in populariteit. Dit zou dan ook het ideale moment zijn om een spin-off te maken.

Kort nadat de serie afgelopen was, is er een poging gedaan om een spin-off te maken over Jessica Pearson (Gina Torres). Helaas werd deze serie na 1 seizoen geannuleerd en daarmee waren alle plannen voor een spin-off tot rust gekomen. Toch zijn er genoeg verhalen en personages om een succesvolle spin-off mee te maken.

Een eventuele spin-off


Aan het eind van de serie trouwden Harvey en Donna en ook Louis en Sheila. Een spin-off waarin hun toekomst wordt verteld zou voor een heel interessant verhaal kunnen zorgen.

Het verhaal zou hierdoor gaande gehouden kunnen worden in een nieuwe setting van Seattle. Bovendien kan de serie een nieuwe kant van Harvey en Donna laten zien en hoe hun levens en carrières veranderen nu ze samen zijn.

Een cameo van Meghan Markle?


Het is onwaarschijnlijk dat Rachel (Meghan Markle) een vaste rol zou krijgen, maar misschien kan ze terugkeren als cameo of voor een kleine gastrol. Dit kan natuurlijk alleen als de voormalige actrice ooit nog terug wil keren naar haar voormalige carrière.Suits is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het creëren van 'Loki's' Ravonna Renslayer kostuum: Een blik op het werk van kostuumontwerper Christina Wada
Series / Nieuws

Het creëren van 'Loki's' Ravonna Renslayer kostuum: Een blik op het werk van kostuumontwerper Christina Wada

Kostuumontwerpen Christina Wada heeft er alles aan gedaan om de kostuums historisch accuraat te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 2 aflevering 3 van de populaire Loki vond plaats in het jaar '1893', wat tevens de titel van de aflevering was. De hoofdpersonages waren dan ook allemaal gekleed in respectievelijke stijl en kostuumontwerper Christine Wada sprak over de inspiratie achter deze kostuums.

Wada legde uit hoe de outfits worden gemaakt en hoe complex het kostuum van Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) was in '1893'.

De complexe kostuums


Wada zag meteen in dat de kostuums dit seizoen lastig gingen worden door al het tijdreizen. Het was dus aan haar om ervoor te zorgen dat de acteurs zich "niet maf zouden voelen" als de kostuums ook in andere tijdperken te zien waren.

Ravonna’s kostuum is gebaseerd op een fietspak voor vrouwen uit de 19e eeuw. Het voorpaneel is heel erg trouw aan die tijd. Deze was los te knopen, "zodat het op een rok leek en vrouwen het vervolgens konden losknopen en uittrekken".

Extra details


Dit voorpaneel is echter nooit gebruikt, omdat het anders in de weg zou zitten voor alle actie. Het is dus een extra detail geworden dat historisch correct is en het kostuum interessanter maakt.Stream Loki op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 5 pre-vis is rampzalig door SAG-AFTRA stakingen
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 5 pre-vis is rampzalig door SAG-AFTRA stakingen

De schrijvers hebben alle fans weer laten schrikken met een afschuwelijke video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things fans zijn weer getrakteerd op een update. Deze keer was het een rampzalige pre-vis video van seizoen 5. De schrijversstakingen zijn dan misschien wel over, maar de acteurs staken nog door.

De SAG-AFTRA-stakingen hebben hun 100e dag bereikt, wat betekent dat veel series in de knoei geraakt zijn met hun planningen. Zo ook Stranger Things, want eigenlijk zouden de opnames in mei 2023 al beginnen. Door de vele stakingen is dat niet gelukt.

Een nieuwe update


De schrijvers zijn eind september tot een overeenstemming gekomen met de studio’s, waardoor zij weer aan het werk konden. De acteurs komen echter nog niet terug op de set en daarom is het creatieve team nu bezig met pre-vis clips.

De ruwe CGI-weergave is zeker niet het mooiste om te zien en hierdoor worden de filmpjes eigenlijk ook weer grappig.

De pre-vis video


In deze nieuwe update, genaamd McCockle’s Farm, zitten Nancy, Jonathan en Dustin in een auto die ondersteboven door een bocht valt. Onder de video grappen de schrijvers dat er zonder acteurs zometeen alleen nog maar een pre-vis seizoen over is.Stranger Things is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vermoordde Leo echt de kat in 'The Fall of the House of Usher'?
Series / Nieuws

Vermoordde Leo echt de kat in 'The Fall of the House of Usher'?

Heeft Pluto de gebeurtenissen in 'The Fall of the House of Usher' overleefd?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoe voor de hand liggend het ook mag lijken: er zit meer achter het lot van Napoleons zwarte kat Pluto in The Fall of the House of Usher dan je denkt. Net als elk ander lid van de Usher-familie, stond ook Napoleon Usher een duister lot te wachten. Zijn verhaal laat echter een aantal mysteries en vragen achter…

Het grootste mysterie dat overblijft draait om de zwarte kat, die Napoleon schijnbaar doodt en later vervangt om zijn immorele daden te verdoezelen. Hoewel The Fall of the House of Usher heel duidelijk maakt dat Napoleon de kat heeft vermoord, suggereren sommige details dat de waarheid toch niet zo eenvoudig is.

Intrigerende onthullingen


Om alle twijfels rondom de kat en zijn dood op te helderen, heeft showrunner Mike Flanagan officieel intrigerende onthullingen gedaan. Leo's levende nachtmerrie in The Fall of the House of Usher begint wanneer hij wakker wordt na een nacht vol feesten en ontdekt dat hij de kat van zijn vriend, Pluto, heeft neergestoken terwijl hij dronken was.

Om zijn wandaad te verdoezelen, haalt hij een kat die er hetzelfde uitziet bij een dierenwinkel in de buurt, in de hoop dat zijn vriend nooit zou ontdekken wat er werkelijk is gebeurd. De zaken nemen echter een grimmige wending wanneer de geadopteerde kat niet alleen Leo aanvalt, maar ook dode dieren in zijn huis achterlaat.

Hallucinatie


Hoe verontrustend de scènes met dode dieren ook mogen lijken, het zijn allemaal slechts hallucinaties die Leo ervaart. Dit bevestigde Flanagan in een tweet. Verna plant eerst de illusie van Pluto's dood in Leo's hoofd en verkoopt hem vervolgens een zwarte kat die eigenlijk niet bestaat. Dit verklaart waarom niemand anders dan Leo de geadopteerde zwarte kat ziet.De slotscène van de aflevering stelt ook vast dat er nooit andere dode dieren in de badkuip van Napoleon hebben gelegen. Het waren allemaal projecties van Leo's schuldgevoel, gecreëerd door Verna om hem mentaal te kwellen en hem uiteindelijk te dwingen zelfmoord te plegen. De slotscène bevestigt ook dat Pluto nooit stierf, aangezien we hem over Leo's lijk zien lopen.

Edgar Allan Poe


Door hem te laten geloven dat hij de kat van Julius heeft vermoord, laat ze hem boeten voor zijn immorele gedrag uit het verleden. Ze had hem een vredige dood kunnen geven, maar koos ervoor hem te laten lijden door hem te laten beseffen hoe ver hij bereid zou zijn te gaan om Julius te misleiden.De verhaallijn van Napoleon is ook gebaseerd op het korte verhaal van Edgar Allan Poe, The Black Cat. In het verhaal vermoordt de verteller, net als Napoleon, zijn kat nadat hij dronken is geworden. Hij vervangt de kat, maar raakt geleidelijk verteerd door zijn schuldgevoel. Het verschil is dus dat de kat in de serie een hallucinatie is. Bekijk The Fall of the House of Usher op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video zet deze week 4 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Gen V'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 4 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Gen V'

Het wordt een week vol actie, drama en spanning op Prime Video.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Gen V (seizoen 1 - aflevering 7)Verschijnt op: Vrijdag 27 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Uit de wereld van The Boys is hier Gen V, een spannende nieuwe serie die zich afspeelt op een superheldenschool. De studenten zoeken hun morele grenzen op terwijl ze strijden om de nummer één van de school te worden en bij de Seven te komen, het elite-superheldenteam van Vought International. Als de duistere geheimen van de school onthuld worden, moeten ze kiezen wat voor helden ze willen worden.

Bosch: Legacy (seizoen 2 - aflevering 5-6)Verschijnt op: Vrijdag 27 oktober
Genre: Misdaad / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Harry Bosch, gepensioneerd rechercheur Moordzaken die privédetective werd, vecht om zaken af ​​te werken zonder de autoriteit die zijn vorige baan bood. Advocaat Honey 'Money' Chandler, die een moordpoging heeft overleefd, worstelt om haar vertrouwen in het rechtssysteem te behouden.

Upload (seizoen 3 - aflevering 3-4)Verschijnt op: Vrijdag 27 oktober
Genre: Komedie / Mysterie / Sciencefiction
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Prime Video’s populairste comedy is terug! In seizoen 3 begint de nieuw gedownloade Nathan een relatie met Nora terwijl ze Freeyond saboteren. Ondertussen wordt in Lakeview een digitale kopie van Nathan tot leven gewekt, die een relatie begint met Ingrid. Aleesha wordt gepromoveerd tot manager en vindt een nieuwe geliefde op haar werk, en een eenzame Luke zoekt werk in de Grijze Zone.

Overige series nieuw op Prime VideoHieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

27 oktober: Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter (seizoen 1) - Reality-TV - Onder begeleiding van host Robbert Rodenburg reizen twaalf bekende influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt deze week met 3 nieuwe afleveringen waaronder het intrigerende '30 Coins'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 3 nieuwe afleveringen waaronder het intrigerende '30 Coins'

Naast de bekende hits zie je deze week intrigerende Spaanse spanning op HBO Max.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


30 Coins (seizoen 2)Verschijnt op: Maandag 23 oktober
Genre: Drama / Fantasy / Horror
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Pastoor Vergara vlucht voor zijn verleden en de duivel die hem achtervolgt voor een schat: één van de dertig munten die Judas kreeg om Jezus te verraden. Nu moet hij opnieuw de confrontatie aangaan en deze keer is hij er klaar voor.

Rick and Morty (seizoen 7 - aflevering 2)Verschijnt op: Maandag 23 oktober
Genre: Animatie / Avontuur / Komedie
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Na 20 jaar vermist te zijn geweest, staat Rick Sanchez opeens bij zijn dochter Beth voor de deur om bij haar en haar gezin in te trekken. Beth haalt Rick wel in huis, maar Jerry is niet zo blij met de hereniging.

Our Flag Means Death (seizoen 2 - aflevering 8)Verschijnt op: Donderdag 26 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Biografie
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Het jaar is 1717. De schatrijke landeigenaar Stede Bonnet zit in een midlife crisis en besluit zijn comfortabele leven vaarwel te zeggen om een leven als piraat te leiden. Dit bleek echter geen goed idee. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende nieuwe verhalen in seizoen 2 van 'Dr. Death': eerste beelden onthuld
Series / Nieuws

Spannende nieuwe verhalen in seizoen 2 van 'Dr. Death': eerste beelden onthuld

In de anthologieserie wordt er komend seizoen een spannend nieuw verhaal verteld.

Het zal niet lang meer duren voor het tweede seizoen van de spannende anthologieserie Dr. Death in première gaat. Het wordt vanzelfsprekend een compleet nieuw verhaal met nieuwe gezichten.


Streamingdienst Peacock heeft de officiële teaser en premièredatum onthuld voor seizoen twee van Dr. Death, met in de hoofdrollen Edgar Ramírez en Mandy Moore. Alle acht afleveringen zullen op donderdag 21 december op Peacock worden uitgebracht.

Chirurg voor de rijken


Seizoen twee is gebaseerd op het Miracle Man-seizoen van de Wondery-podcast. Het draait om Paolo Macchiarini (Ramírez), een beroemde celebrity-chirurg die wereldwijde roem verwierf na de allereerste synthetische orgaantransplantatie.

Wanneer onderzoeksjournalist Benita Alexander (Moore) hem benadert voor een verhaal, begint de grens tussen persoonlijk en professioneel te vervagen en verandert dit haar leven voorgoed.

Elk seizoen een nieuw verhaal


Showrunner Ashley Michael Hoban vertelt over het nieuwe seizoen: "De vreugde van een anthologieserie is de vrijheid om variaties op een thema te verkennen. 'Dr. Death' is een serie over systemische mislukkingen, en dit seizoen bereiken deze kwesties een mondiale schaal.Kijk vanaf 21 december naar het tweede seizoen van Dr. Death. Tot die tijd stream je alle afleveringen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Percy Jackson and the Olympians' is strak gemaakt en wordt kneitergoed ontvangen
Series / Nieuws

'Percy Jackson and the Olympians' is strak gemaakt en wordt kneitergoed ontvangen

Op de New Yorkse Comic Con was het publiek razend enthousiast over de nieuwe verfilming.

De officiële première van Percy Jackson and the Olympians is over ongeveer twee maanden. Op de recente Comic Con in New York kregen de fans alvast een voorproefje.

Ze kregen nog niet eerder vertoonde clips te zien. Daarnaast was er een panel waarbij onder andere kostuumontwerpster Tish Monaghan en set ontwerper Dan Hennah aanwezig waren. Hennah is bekend van zijn werk aan The Lord of the Rings.

Blauwe krijtstreep


Zo gaf Monaghan aan dat de kleuren en de stof die voor de kostuums gebruikt werden belangrijk zijn. Er is hard gewerkt om de perfecte tint oranje te vinden voor de shirts van Kamp Halfbloed. Monaghan: "Niet alleen moet het bij elkaar passen, je hebt te maken met verschillende decors en daar moet je ook rekening mee houden".

"De godenfiguren hebben daarnaast een eigen look. We gaan uit van de boeken, zoals het blauwe krijtstreep pak van Zeus. Poseidon is casual gekleed maar zonder Hawaii-shirt," besluit de ontwerpster.

Neerzetten wereld


De set ontwerper Hennah doet een duit in het zakje. Hennah: "Het gaat erom in welke wereld je je personage neerzet. De kostuums hadden hierbij een belangrijke invloed, je stemt je decors erop af. Zo krijg je een mooi geheel. Maar uiteindelijk gaat het om de boeken, die zijn het allerbelangrijkste".

De eerste twee afleveringen van Percy Jackson and the Olympians zijn vanaf 20 december te zien op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Reacher' seizoen 2 mist een belangrijk personage, hoe wordt dit opgelost?
Series / Featured

'Reacher' seizoen 2 mist een belangrijk personage, hoe wordt dit opgelost?

In het nieuwe seizoen ontbreken bepaalde personages, een daarvan is echter een cruciaal gemis.

Reacher zal vanaf december de verfilming van het elfde boek uit Lee Childs succesvolle boekenserie laten zien.

Aan het einde van seizoen 1 vertrekt Reacher (Alan Hitchson) uit Margrave nadat zijn klus erop zit. Hiermee komt ook een einde aan zijn relatie met Roscoe Conklin (Willa Fitzgerald). Voor het realisme is een verwijzing naar Roscoe echter beter dan een gastopdreden.

Definitief voorbij


In het tweede seizoen krijgt Reacher een zaak die met zijn eigen verleden te maken heeft. Je leert zijn karakter dus beter kennen, en mede hierdoor is het niet goed om te doen alsof zijn relatie met Roscoe nooit heeft bestaan.

De relatie zelf is weliswaar definitief voorbij maar dit betekent niet dat er geen impact is op Reacher. De makers kunnen er natuurlijk voor kiezen om haar opnieuw te laten verschijnen maar dat zou geen goede aanpak zijn.

In goed overleg


Reacher en Roscoe gingen in goed overleg uit elkaar. De beste aanpak is om haar zo nu en dan ter sprake te brengen. Roscoe vond het belangrijk om orde op zaken te stellen in Margrave, en kiest ervoor in haar geboorteplaats te blijven.Als ze opeens in het nieuwe seizoen zou opduiken dan heeft ze haar eerdere plan laten vallen wat het verhaal niet ten goede komt. Door haar af en toe te noemen draag je bij aan Reacher als dieper personage.

Start seizoen 2?


Seizoen 2 van Reacher wordt verwacht in december 2023 op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fargo' seizoen 5: eindelijk meer bekend over het verhaal door nieuwe poster: "gordels vast"
Series / Posters

'Fargo' seizoen 5: eindelijk meer bekend over het verhaal door nieuwe poster: "gordels vast"

Een nieuwe poster, en eindelijk wordt meer bekend over het verhaal.

In de VS gaat het succesvolle Fargo binnenkort weer van start. Vanaf 21 november keert de kijker terug naar het pittoreske Minnesota. Niet alles is echter zo rustig als het lijkt.

De eerdere teasers lieten sheriff Roy Tillman (Jon Hamm) zien, evenals zijn klungelige zoon Gator (Joe Keery) en de niet-zo-brave huismoeder Dot (Juno Temple). De poster maakt duidelijk dat het er stevig aan toe zal gaan.

Sheriff op jacht


Op de poster zien we Roys patserige gesp terug inclusief lijfspreuk. Daarnaast laat de afbeelding een stevige hint vallen: "Gordels vast".

Roy is sheriff in North Dakota en hij maakt jacht op Dot vanwege zaken uit haar verleden. Aan zijn nepo-zoon heeft hij niets, dus de vage Ole Munch (Sam Spruell) helpt hem hierbij.

Verleden verbergen


Op het thuisfront doet Dot er alles aan om haar verleden verborgen te houden voor haar gezin. Dit is echter niet zo makkelijk. Haar echtgenoot Wayne (David Rysdahl) rent namelijk om de haverklap naar zijn moeder Lorraine (Jennifer Jason Leigh) voor hulp.Dots honkbalknuppel is terug te zien op de poster, evenals een pistool. Wanneer naast Roy ook de sheriff in Minnesota lucht krijgt van Dot, grijpt schoonmoeder Lorraine in. Ook al is ze allesbehalve blij met Dot, het blijft familie.

Assistentie


Lorraine is de eigenaar van een incassobureau en een harde zakenvrouw. De hulp die Dot krijgt van Lorraine's assistent Danish Graves (Dave Foley) lijkt dus welkom. Alleen blijkt de huismoeder prima in staat om voor zichzelf te zorgen.Seizoen 5 is vanaf 21 november in de VS te zien. De verwachting is dat dit seizoen in Nederland te zijner tijd op Prime Video te zien zal zijn. Kijk Fargo op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe fantasyserie vol humor en spanning dreunt de Netflix Top 10 binnen
Series / Nieuws

Nieuwe fantasyserie vol humor en spanning dreunt de Netflix Top 10 binnen

De serie 'I Woke Up a Vampire' scoort ontzettend goed in haar eerste dagen op Netflix.

De tienerserie I Woke Up a Vampire scoort flink op Netflix. De fantasyserie is sinds dinsdag 17 oktober te zien en maakt nu al onderdeel uit van de top 10 van de meest bekeken series op de streamingsdienst.

De serie gaat over de 13-jarige Carmie Henley, gespeeld door Kaileen Angelic Chang, die plotseling ontdekt dat zij nogal bijzonder is. Zij ontdekt namelijk half mens en half vampier te zijn. Dit heeft natuurlijk de nodige impact op haar leven.

Droom


Carmie's ontdekking begint met een bizarre surrealistische droom op haar 13e verjaardag en als ze hieruit ontwaakt, heeft ze plots bovennatuurlijke krachten

Een aantal van haar krachten komen haar in het dagelijks leven natuurlijk goed van pas, bijvoorbeeld om mee te doen aan de schoolmusical. Het is echter ook van het grootste belang om haar bijzondere krachten geheim te houden voor de buitenwereld. Helaas lukt dat haar niet en al snel wordt ze opgejaagd door een meedogenloze vampierjager.

Kijken?


De reviews rondom deze serie zijn niet allemaal even positief, vooral de special effects zouden nogal matig zijn. Zelf beoordelen? Kijk I Woke Up a Vampire nu hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Gen V' negeert strip-keuzes: slecht verfilmd personage verpest de serie
Series / Nieuws

'Gen V' negeert strip-keuzes: slecht verfilmd personage verpest de serie

De strips hebben niet voor niets bepaalde keuzes gemaakt; de serie had beter haar huiswerk moeten doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gen V, de nieuwe spin-off van The Boys, introduceerde ons aan een hele nieuwe generatie van superhelden, maar bracht ook een langverwachte stripfiguur. Hoewel hij maar één aflevering te zien was, deed hij het geweldig, maar dit was misschien niet de beste keuze voor Gen V.


Er waren veel geruchten dat Jeffrey Dean Morgan het personage zou gaan spelen, maar uiteindelijk ging de rol van Tek Knight toch naar Derek Wilson. Niet alle fans zijn echter blij met hoe de serie met Tek omging.

Een gemiste kans


In de originele strips wilde de miljonair Tek een superheld zijn, maar hij had geen krachten. De serie wijkt hier redelijk wat vanaf. In plaats van miljonair is Tek nu een onderzoeksjournalist, alumnus van de Godolkin Universiteit en volwaardig supe.

Fans hoopten op een nieuwe energie die iets nieuws toe kon voegen aan de serie, maar in plaats van creativiteit kregen ze wéér een supe. In het bronmateriaal vertrouwt Tek op zijn rijkdom om een hightech harnas te maken. De serie had dus kunnen spelen met een parodie op Tony Stark of Bruce Wayne.

Niet iedereen is negatief


Gelukkig zijn niet alle fans negatief over deze keuze. Sommigen waarderen de nieuwe Ted en vinden hem juist wél een verfrissende verandering ten opzichte van alle andere supes.Stream Gen V op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is waarschijnlijk de veruit slechtste tv-serie ooit gemaakt volgens Reddit
Series / Featured

Dit is waarschijnlijk de veruit slechtste tv-serie ooit gemaakt volgens Reddit

Volgens Reddit zijn er heel wat slechte series gemaakt, maar The Inbetweeners overtreft alle remakes.

In Hollywood en omgeving zwerven heel wat ideeën voor tv-series. Het overgrote deel wordt nooit opgepakt en dat is waarschijnlijk maar goed ook. En soms worden er ideeën wél opgepakt die eigenlijk een enkeltje naar het ronde archief hadden verdiend.

In 2012 verscheen op MTV de serie The Inbetweeners waarvan een aantal afleveringen is geregisseerd door Taika Waititi, bekend van de laatste twee Thor-films van Marvel Studios. De MTV-serie is gebaseerd op de Britse serie The Inbetweeners.

The Inbetweeners: VS-editie


De originele Britse serie verscheen tussen 2008 en 2010 en daarna kwamen er ook nog twee bioscoopfilms uit. Een enorm succes dus. De Amerikaanse versie werd al na één seizoen geschrapt na bedenkelijke reacties en kijkcijfers.

Op de IMDb staat de Amerikaanse versie op slechts een 3.0/10 na bijna vijfduizend stemmen. Opvallend is dat Metacritic een 62/100 noteert na 9 recensies. Dat is nog best acceptabel. Het publiek dacht er duidelijk anders over.

Onzichtbare tieners


Net als in de originele Britse serie volgt The Inbetweeners van MTV een aantal tieners die nagenoeg onzichtbaar zijn op school. Ze zijn populair noch impopulair.Hoofdrollen werden ingevuld door Joey Pollari als Will McKenzie, Bubba Lewis als Simon Cooper, Alex Frnka als Carli D'Amato, Zack Pearlman als Jay Cartwright en Mark L. Young als Neil Sutherland.

Reactie


"Ik ben Brits en na het zien van deze serie vroeg ik me af wat er in godsnaam door de hoofden van producenten ging om zo’n gruwel van een serie te maken," zei Redditor eveao. En zo zijn er heel wat vergelijkbare reacties te vinden op Reddit.Ook opvallend is dat de serie werd geschreven door Brad Copeland. Hij was eerder verantwoordelijk voor de succesvolle komedieseries Arrested Development en My Name Is Earl. Het blijkt maar weer: successen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Getalenteerde cast


MTV over het cancelen in 2012: "Hoewel we niet verder gaan met een nieuw seizoen van The Inbetweeners, hebben we genoten van de samenwerking met de makers van de serie en zo'n getalenteerde, grappige cast." Geen van de castleden wist een echt succesvolle acteercarrière op te bouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grimmige en bloedspannende thrillerserie houdt Netflix nu al meer dan maand lang volledig in zijn greep
Series / Nieuws

Grimmige en bloedspannende thrillerserie houdt Netflix nu al meer dan maand lang volledig in zijn greep

De serie 'Liebes Kind' staat al langer dan een maand in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix

De serie Liebes Kind, ook bekend onder de Engelse titel Dear Child, trekt zeer veel kijkers in haar eerste maand op Netflix. De miniserie staat nog altijd tussen de 10 meest bekeken series van het moment.

Liebes Kind is een meeslepende psychologische thriller die draait om de verontrustende zoektocht naar een ontvoerder en het leven van degene die het slachtoffer zijn van deze ontvoerder. Het gaat hier om de ontvoering van Lena, een studente die na een avondje stappen dronken eindigt in de bunker van een psychopaat en 13 jaar lang spoorloos is.

Realiteit?


Liebes Kind doet denken aan ontvoerings- en misbruikzaken die wereldwijd voor ophef hebben gezorgd. Denk aan echte engerds als Josef Fritzl, Marc Dutroux en Wolfgang Přiklopil.

Liebes Kind is weliswaar fictie die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Romy Hausmann, maar is helaas ook zeer realistisch en vergelijkbaar met de eerdergenoemde zaken.Beklemmend


Een zeer spannende en ook wel beklemmende serie dus over iets waarvan niemand hoopt dat het hem of haar ooit overkomt.

Kijk de serie nu hier op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.