search
Spannende nieuwe verhalen in seizoen 2 van 'Dr. Death': eerste beelden onthuld
Series / Nieuws

Spannende nieuwe verhalen in seizoen 2 van 'Dr. Death': eerste beelden onthuld

In de anthologieserie wordt er komend seizoen een spannend nieuw verhaal verteld.

Het zal niet lang meer duren voor het tweede seizoen van de spannende anthologieserie Dr. Death in première gaat. Het wordt vanzelfsprekend een compleet nieuw verhaal met nieuwe gezichten.


Streamingdienst Peacock heeft de officiële teaser en premièredatum onthuld voor seizoen twee van Dr. Death, met in de hoofdrollen Edgar Ramírez en Mandy Moore. Alle acht afleveringen zullen op donderdag 21 december op Peacock worden uitgebracht.

Chirurg voor de rijken


Seizoen twee is gebaseerd op het Miracle Man-seizoen van de Wondery-podcast. Het draait om Paolo Macchiarini (Ramírez), een beroemde celebrity-chirurg die wereldwijde roem verwierf na de allereerste synthetische orgaantransplantatie.

Wanneer onderzoeksjournalist Benita Alexander (Moore) hem benadert voor een verhaal, begint de grens tussen persoonlijk en professioneel te vervagen en verandert dit haar leven voorgoed.

Elk seizoen een nieuw verhaal


Showrunner Ashley Michael Hoban vertelt over het nieuwe seizoen: "De vreugde van een anthologieserie is de vrijheid om variaties op een thema te verkennen. 'Dr. Death' is een serie over systemische mislukkingen, en dit seizoen bereiken deze kwesties een mondiale schaal.



Kijk vanaf 21 december naar het tweede seizoen van Dr. Death. Tot die tijd stream je alle afleveringen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen