search
Ontrafelt het tweede seizoen van 'Loki' eindelijk het mysterie rond Agent Mobius?
Series / Nieuws

Ontrafelt het tweede seizoen van 'Loki' eindelijk het mysterie rond Agent Mobius?

De MCU staat bekend om zijn verrassende, soms vergezochte, onthullingen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Loki heeft mogelijk de ware identiteit van Agent Mobius verklapt in zijn derde aflevering.

Binnen het Marvel Cinematic Universe staat niets vast, en zijn er altijd onverwachte wendingen en complexe personages. De medewerkers van de Time Variance Authority (TVA), waaronder Mobius (Owen Wilson), zijn geen uitzondering.

Geheimzinnige verledens


Allemaal varianten met geheimzinnige verledens. Hoewel we eerder het vorige leven van Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) hebben gezien, blijft Mobius een intrigerend mysterie.

Mobius' verleden is een terugkerend onderwerp in Loki dat al in het eerste seizoen begon. In het tweede seizoen wordt de drang om uit te vinden wie hij is nog sterker.

Balder the Brave


Wanneer Loki (Tom Hiddleston) en Mobius Chicago in 1893 bezoeken, stuiten ze op een fascinerende tentoonstelling met een beeld dat verwijst naar de Noorse mythologie. Hier wordt de naam van "Balder the Brave" genoemd, een personage dat belangrijk is in de Marvel-strips.In de strips is Balder de halfbroer van Thor. Hij wordt gekenmerkt door zijn onkwetsbaarheid en staat bekend om zijn rol in het lot van Asgard. Kan Mobius misschien een variant zijn van Balder?

Vergezocht?


Dat Mobius Balder kan zijn is misschien vergezocht. Gelukkig staat het MCU bekend om zijn soms vergezochte, maar wel vaak verrassende onthullingen.Het tweede seizoen van Loki is nu te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen