search
'James Bond' serie op komst? Producer onthult of de langlopende traditie van films verbroken wordt
Series / Nieuws

'James Bond' serie op komst? Producer onthult of de langlopende traditie van films verbroken wordt

Producer Barbara Broccoli geeft antwoord op die ene brandende vraag: Komt er een serie van James Bond?

Daniel Craig heeft officieel afscheid genomen van de rol van James Bond na No Time to Die uit 2021. Ook is er, tot nu toe, nog geen antwoord gegeven op de brandende vraag of James Bond terugkomt in de vorm van een serie.

Er zijn nog geen updates gegeven over wie Craig op zal volgen als de nieuwe James Bond, maar ondertussen is er wel een reality-wedtsrijdserie: 007: Road to a Million. De James Bond-franchise is dus al wel verhuisd naar het kleine scherm.

Een echte spin-off?


Producer Barbara Broccoli gaf een heel duidelijk antwoord op de vraag of er een James Bond spin-off kan komen: nee. Als het team bezig is met een Bond-film, "vergt dit drie of vier jaar lang onze volledige aandacht."

De films krijgen dan ook alle focus en deze worden voor het grote scherm gemaakt. Alles aan de Bond-films is ook gemaakt voor een publiek om het project als een film te zien, dus er zullen geen films gemaakt worden.

Een groot risico


Bovendien komt een serie met heel veel risico's. Een serie zit heel anders in elkaar dan een film en vereisen ook andere vaardigheden. De hele franchise kan dan ook verpest worden door een slechte serie en dat is een risico dat niemand wil nemen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen