search
Bijna bij NPO: Grimmige detectiveserie 'DNA' volgt spoor van mensensmokkel
Series / Trailer

Bijna bij NPO: Grimmige detectiveserie 'DNA' volgt spoor van mensensmokkel

Deze week komt de Deense detectiveserie 'DNA' uit met een tweede seizoen op NPO Plus.

Deze week is het zover: dan komt het tweede seizoen van de politieserie DNA uit op NPO Plus. In de trailer ontwikkelt het verhaal zich verder van rechercheur Rolf, die wanhopig op zoek is naar zijn vermiste dochter.

In 2019 kwam het eerste seizoen van de Deense serie uit. Met zelfs een nominatie voor de Publieksprijs van de Deense Film Awards is de receptie erg keurig te noemen, en een tweede seizoen werd al gauw aangekondigd.

Verhaal


De synopsis van de serie luidt: "Vijf jaar na de verdwijning van zijn dochter is rechercheur Rolf Larsen nog altijd wanhopig op zoek naar zijn kind."

De synopsis sluit af: "Wanneer hij een fatale fout ontdekt in een DNA-databank, leeft de hoop op dat hij haar misschien eindelijk kan vinden."

Seizoen 2


In het tweede seizoen ontwikkelt het verhaal zich rap. Een gruwelijke vondst in een vrachtwagen brengt rechercheur Rolf Larsen op het spoor van mensensmokkelaars en slavenhandelaars.Nadat hij in Frankrijk zijn verloren gewaande dochter heeft teruggevonden, komt hij in zijn privéleven voor grote dilemma's te staan.

Release


Het tweede seizoen van DNA is vanaf 26 oktober te streamen bij NPO Plus. Op televisie is de politieserie tevens te zien; vanaf 4 november zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden op NPO 2.

Het eerste seizoen van DNA, bestaande uit acht afleveringen, is nu alvast te bekijken bij NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen