search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe NPO Plus-series komen het beste uit de test
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe NPO Plus-series komen het beste uit de test

De recensenten van SerieTotaal raden je aan sowieso deze nieuwe series te gaan kijken.

Van mysterieuze misdrijven tot bloeiende romances - NPO Plus heeft een aanzienlijke catalogus, waar steeds nieuwe series aan worden toegevoegd. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en delen welke van deze series echt de moeite waard zijn.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op NPO Plus van de afgelopen tijd.

Unforgotten seizoen 5 | 6 afleveringen




★★★★☆

Synopsis: Sunny en zijn team onderzoeken in Londen misdaden uit het verleden. Ze ontrafelen geheimen die jarenlang verborgen waren.

Recensie: "De grote vraag die boven het vijfde seizoen van 'Unforgotten hangt', is of deze succesvolle detectiveserie overeind kan blijven na het van vertrek van het geliefde hoofdpersonage. Haar vervanger doet het goed, maar het is met name het verhaal dat de serie op een hoog niveau houdt."

Lees de rest van de recensie.

The Forest of the Missing | 4 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Aan de Frans-Duitse grens in het Zwarte Woud worden twaalf lichamen gevonden. De zaak roept verwarde herinneringen op bij Camille Hartmann, een onderzoeksrechter wier carrière op een laag pitje staat sinds ze aan geheugenverlies lijdt vanwege een auto-ongeluk.

Recensie: "Met slechts vier afleveringen van ongeveer drie kwartier is 'The Forest of the Missing' met recht een miniserie te noemen. Het grote voordeel hiervan is dat er geen tijd is voor langdradigheid. Al in de eerste aflevering bevindt de kijker zich middenin het verhaal en wordt de nodige informatie prijsgegeven."

Lees de rest van de recensie.

The Flatshare | 6 afleveringen





★★★★☆

Synopsis: Journaliste Tiffany is na het einde van haar relatie dringend op zoek naar onderdak, en verpleger Leon zoekt een huisgenoot om de huur mee te delen. Omdat hij nachtdiensten draait in een hospice, hoeven ze elkaar in theorie nooit tegen te komen. In de praktijk loopt echter alles anders.

Recensie: "Voor een typische romantische komedie heeft 'The Flatshare' geen typisch concept. Het delen van woonruimte is geen onbekend terrein voor zoetsappige liefdesverhalen, maar twee mensen die voor elkaar vallen zonder elkaar te zien, met als enige vorm van communicatie de post-its die ze voor elkaar achterlaten, is best origineel."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen