search
Na het boek en de film, nu dan eindelijk de serie; huiveringwekkende science-fiction klassieker op komst
Series / Nieuws

Na het boek en de film, nu dan eindelijk de serie; huiveringwekkende science-fiction klassieker op komst

HBO Max is bezig met de ontwikkeling van de miniserie 'Scanners'.

HBO Max is bezig met de ontwikkeling van een grote nieuwe sciencefiction miniserie, te weten Scanners. De verwachting is dat deze serie in 2024 te streamen zal zijn.

Scanners is gebaseerd op het boek van David Cronenberg. Het boek is in 1981 al eens verfilmd door Cronenberg zelf. Het verhaal biedt een huiveringwekkend perspectief op de mogelijkheden en beperkingen van het menselijk bestaan.

Showrunner


William Bridges, bekend van zijn werk voor de bejubelde serie Black Mirror is de showrunner van de serie. Verder heeft ook schrijver Cronenberg zelf zijn goedkeuring gegeven voor deze herinterpretatie van Scanners.

Het verhaal gaat over twee vrouwen die op de vlucht zijn voor een aantal meedogenloze agenten met bovennatuurlijke gaven, waaronder telepathie en telekinese. Terwijl ze een gevaarlijke wereld doorkruisen, ontmaskeren ze een immense samenzwering, waarbij ze gedwongen worden samen te werken om de waarheid te onthullen.

Fans


Voor de fervente fans van Scanners dus erg goed nieuws. Een mooi sciencefiction verhaal en de medewerking van HBO en Bridges, dat moet wel een topper gaan worden! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze toptitel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen