search
'Scream'-scenarist Kevin Williamson maakt tijdreis-serie 'Time After Time'
Series / Nieuws

'Scream'-scenarist Kevin Williamson maakt tijdreis-serie 'Time After Time'

Williamson was ook verantwoordelijk voor de populaire serie The Following.

Kevin Williamson, scenarist van de Scream-films en bedenker van de populaire serie The Following is bezig met een nieuwe serie, een door ABC geproduceerde verfilming van Karl Alexanders tijdreis-roman Time After Time.


Time After Time gaat over de jonge schrijver H.G. Wells, die natuurlijk klassiekers zoals The Time Machine en War of the Worlds schreef. In Time After Time blijkt dat de tijdmachine waarover Wells schrijft echt bestaat en is gestolen door een vriend van Wells, een chirurg genaamd Leslie John Stephenson, die ook Jack the Ripper blijkt te zijn... Nu Scotland Yard hem op de hielen zit reist Leslie af naar de toekomst - San Francisco in 1979 om precies te zijn - en Well volgt hem om Leslie op tre sporen. Grappig is dat er in 1979 al een filmversie van het verhaal werd gemaakt, waarin de hoofdrollen waren weggelegd voor Malcolm McDowell, David Warner en Mary Steenburgen.

Warner Bros. TV zal het project mede produceren. Williamson zal verder het script voor zijn rekening nemen en fungeren als uitvoerend producent.

Aanbevolen artikelen