search
Het iconische 'Football Manager' vanaf 6 november op Netflix
Series / Nieuws

Het iconische 'Football Manager' vanaf 6 november op Netflix

De mobiele variant van het computerspel 'Football Manager' zal vanaf 6 november worden aangeboden door Netflix Games

De game Football Manager, vroeger bekend als Championship Manager is ongekend populair en normaliter zouden we hier op Serietotaal geen aandacht aan besteden. Er is echter iets bijzonders aan de hand. Een nieuwe versie van het geliefde spel zal binnenkort namelijk exclusief beschikbaar zijn via Netflix Games.

Sinds de oorspronkelijke release van Football Manager 2005 is het spel uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Met Football Manager 2024 markeert dit jubileum de twintigste editie van het iconische voetbalmanagementspel.

Het spel


Als manager van een voetbalteam heb je de taak om spelers aan te kopen en te trainen, en zo een team van topklasse op te bouwen. Hierbij kun je kiezen uit alle actieve voetbalteams en voetballers van het moment.

De mobiele variant van Football Manager 2024 zal vanaf 6 november 2023 exclusief beschikbaar zijn via Netflix Games

Netflix Games


Netflix introduceerde Netflix Games eind 2021, een platform dat abonnees van de streamingdienst toegang biedt tot een scala aan games. Deze spellen omvatten zowel titels gebaseerd op de originele series en films van Netflix als andere opties.

Op maandag 6 november krijgt de game Football Manager 2024 een grootschalige lancering op PC, consoles en mobiele platforms. Football Manager 2024 Mobile zal beschikbaar zijn als download in zowel de App Store als Google Play, maar toegang tot het spel is uitsluitend voorbehouden aan houders van een geldig Netflix-account.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen