search
Prime Video zet deze week 6 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Gen V'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 6 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Gen V'

Deze week heeft Prime Video lekker veel humor, animatie, reality en spannende series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.



Upload (seizoen 3 - aflevering 5-6)



Verschijnt op: Vrijdag 3 november
Genre: Komedie / Mysterie / Sciencefiction
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Prime Video’s populairste comedy is terug! In seizoen 3 begint de nieuw gedownloade Nathan een relatie met Nora terwijl ze Freeyond saboteren. Ondertussen wordt in Lakeview een digitale kopie van Nathan tot leven gewekt, die een relatie begint met Ingrid. Aleesha wordt gepromoveerd tot manager en vindt een nieuwe geliefde op haar werk, en een eenzame Luke zoekt werk in de Grijze Zone.





Gen V (seizoen 1 - aflevering 8)



Verschijnt op: Vrijdag 3 november
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Uit de wereld van The Boys is hier Gen V, een spannende nieuwe serie die zich afspeelt op een superheldenschool. De studenten zoeken hun morele grenzen op terwijl ze strijden om de nummer één van de school te worden en bij de Seven te komen, het elite-superheldenteam van Vought International. Als de duistere geheimen van de school onthuld worden, moeten ze kiezen wat voor helden ze willen worden.





Bosch: Legacy (seizoen 2 - aflevering 7-8)



Verschijnt op: Vrijdag 3 november
Genre: Misdaad / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Harry Bosch, gepensioneerd rechercheur Moordzaken die privédetective werd, vecht om zaken af ​​te werken zonder de autoriteit die zijn vorige baan bood. Advocaat Honey 'Money' Chandler, die een moordpoging heeft overleefd, worstelt om haar vertrouwen in het rechtssysteem te behouden.





Overige series nieuw op Prime Video



Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

2 november: Alphonse (seizoen 1 - aflevering 6) - Komedie - Alphonse, een veertiger, die zich bevindt in een huwelijkscrisis en een crisis op werkgebied, hervindt het contact met een vader die hij amper kende en ontdekt een verrassende nieuwe roeping. Gaandeweg ontmoet hij een universum aan vrouwen, de een nog spannender en gekker dan de ander, en zo stort hij zich op een reis die gevaarlijk is en grenzen overschrijdt, maar vol goedheid zit.

3 november: Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter (seizoen 1 - aflevering 4) - Reality-TV - Onder begeleiding van host Robbert Rodenburg reizen twaalf bekende influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan.

3 november: Invincible (seizoen 2 - aflevering 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Invincible is een superhelden-tekenfilmserie voor volwassenen over de 17-jarige Mark Grayson, die net zo is als als andere jongens van zijn leeftijd – behalve dat zijn vader Omni-Man de machtigste superheld op de planeet is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen