search
Onheilspellende  trailer 'The Crown' seizoen 6.1 op Netflix
Series / Trailer

Onheilspellende trailer 'The Crown' seizoen 6.1 op Netflix

Het slotseizoen laat de schokkende dood van de veel te jong omgekomen prinses Diana zien.

The Crown is Netflix' succesvolle dramaserie geïnspireerd op de geschiedenis van het Britse koninklijk huis. Inmiddels is de serie in de jaren 90 beland.

De eerste helft van het seizoen gaat binnenkort van start. Hierin zien we nasleep van de scheiding tussen Diana en Charles gevolgd door de dood van de charismatische prinses.

Dreigende sfeer


De trailer heeft een dreigende sfeer terwijl we Diana (Elizabeth Debicki) zien die een nieuw leven op wil bouwen na de scheiding van prins Charles (Dominic West).

Ze krijgt een relatie met Dodi Fayed (Khalid Abdalla) maar krijgt bar weinig rust van de pers. Een vakantie op het jacht van Dodi's vader in Zuid-Frankrijk wordt breeduit uitgemeten in de pers.

Niet gunstig uitgepakt


Charles brengt traditiegetrouw de zomer op Balmolral doorbrengt met hun zoons William en Harry. Dit leidt tot de nodige vergelijkingen die niet zo gunstig uitpakken voor Diana.

Afstandelijk


Het noodlot slaat toe wanneer Diana en haar partner tijdens een achtervolging door de roddelpers een fataal auto-ongeluk krijgen. Het VK reageert verslagen terwijl de koninklijke familie volgens vele Britten zich veel te afstandelijk opstelt.Seizoen 6 biedt duidelijk een dramatische start. De eerste vier aflveringen van The Crown zijn te zien vanaf 16 november. De resterende zes afleveringen zijn vanaf 14 december te streamen op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen